Рецепти muscleman.com.ua

Сквош з начинкою з яловичини

Сквош з начинкою з яловичини

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно! опис приготування: Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і н...

Хашлама з яловичини з картоплею

Хашлама з яловичини з картоплею

Хашлама з яловичини з картоплею за оригінальним рецептом готується більш 4 годин. Це дуже смачна страва, батьківщину якого відновити сьогодні досить важко. опис приготування: Хашлама з яловичини з картоплею — це дуже смачне і наваристий блюдо. що, потрібно визнати, що такий варіант хашламу має...

Гриби в томатному соусі

Гриби в томатному соусі

Гриби в томатному соусі — просте, але смачне і дешеве блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в якості гарніру. Спробуйте! опис приготування: Гриби в томатному соусі можна приготувати з гострими нотками або пряними. До грибів відмінно підійдуть спагетті, каші, страви з картоплі. Подавай...

Гриби на грилі (печериці)

Печиво з сиру і маргарину

страви, приготовані на багатті з димком, завжди користуються великою популярністю. Розповім рецепт однієї з улюблених закусок (поки смажиться шашлик), як приготувати гриби на грилі (печериці). опис приготування: Для цієї мети підійдуть будь-які гриби, але печериці знайти найпростіше. Для цієї ...

Вершкова паста з горошком

Вершкова паста з горошком

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Суп-пюре з печериць

Суп-пюре з печериць

Дуже цікавий, простий у приготуванні і смачний суп-пюре з печериць. Сподобається людям з примхливим шлунком — суп відмінно перетравлюється організмом, насичує його корисними речовинами. опис приготування: Суп-пюре з печериць, приготований в домашніх умовах у цій простому рецептом, з'їдається д...

Соус до люля-кебаб

Соус до люля-кебаб

Люля-кебаб вже давним давно популярний не тільки на Кавказі, але і у нас. Багато обожнюють це блюдо, яке можна приготувати вдома або на природі. Не забудьте доповнити його ароматним соусом! опис приготування: Цей соус для люля-кебаб готується на основі томатної пасти. Також в нього входить циб...

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...

Стромболі з брокколі, салямі та сиром

Стромболі з брокколі, салямі та сиром

Рецепт приготування італійської випічки з брокколі, часником, салямі та сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Розділити тісто на 4 частини. На злегка посипаною борошном робочій поверхні сформувати з кожного шматка тесту прям...

Яловичі зрази

Яловичі зрази

зрази — це котлети, всередині яких знаходиться начинка. Спробуйте приготувати зрази з яловичини, а в якості начинки використовуйте копчену курочку. Це дуже смачно і ароматно. опис приготування: Зрази - страва литовської, білоруської, російської, польської та української кухні, що представляє с...

Фаршировані баклажани в духовці

Фаршировані баклажани в духовці

Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...

Соковиті реберця!

Соковиті реберця!

Смачно і дуже ситно, а часу мало на приготування. кількість порцій: 6 Ребра свинячі сиро-копчені.  — 800 грам Мал— 150 грам сіль— 10 грам перець, чорний мелений— 5 грам перець, чорний мелений— 5 грам томатна паста— 30 грам томатна паста— 30 грам Ребра обмазуємо сіллю і перцем, за смаком мо...

Яловичина по-німецьки

Яловичина по-німецьки

Це традиційне німецьке блюдо, яке зазвичай готують на Різдво чи іншим великих святах. впевнена, що його багатий пряний смак з невеликою кислинкою вам так само припаде до смаку. опис приготування: Єдиний недолік цього чудового рецепту приготування яловичини по-німецьки є те, що вам доведеться в...

Соус «Кольбер»

Соус «Кольбер»

Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...

Сік з помідорів на зиму

Сік з помідорів на зиму

Томатний сік люблять і дорослі, та діти! але, на жаль, то, що продають в магазині, дуже далеко від справжнього соку. Давайте приготуємо справжній, натуральний томатний сік. Це зовсім нескладно! опис приготування: Такий сік Ви можете готувати не тільки на плиті, — прекрасно впорається з цим зав...

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Спагеті з салатом і яйцями

Спагеті з салатом і яйцями

Рецепт приготування спагетті з салатом фризі, беконом, сиром і смаженими яйцями. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону рідина, що залишилася після варіння, злити воду і викласти макарони у велику миску. Тим часо...

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...

Сухарі для салату

Сухарі для салату

До складу багатьох салатів входять сухарі або грінки. розповідаю, як правильно приготувати сухарі для салату — хрусткі, НЕ пригорілі і відмінно підходять до безлічі салатів. опис приготування: Я ніколи не викидаю хліб — виховання не дозволяє, так привчена. Тому злегка підсохлий хліб у мене пра...