Рецепт Хашлама з яловичини з картоплею
Хашлама з яловичини з картоплею за оригінальним рецептом готується більш 4 годин. Це дуже смачна страва, батьківщину якого відновити сьогодні досить важко.
опис приготування:
Хашлама з яловичини з картоплею — це дуже смачне і наваристий блюдо. що, потрібно визнати, що такий варіант хашламу має мало спільного зі справжнім блюдом, проте це не означає, що така хашлама менш смачна, ніж справжня. Для справжньої хашламу, як і для будь-якого іншого страви кавказької кухні, потрібна величезна кількість продуктів, тому що готують вони завжди великими порціями. По-друге, потрібен великий чавунний казан, якого у мене на жаль немає. Однак принцип приготування і послідовність збережена, хоча модернізація присутній. Замість води ми додаємо стакан пива, щоб прискорити процес приготування яловичини. В цілому, можна використовувати не тільки пиво, але і, наприклад, біле вино.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 3 кілограма
- Цибуля— 2 кілограма
- помідори— 2 кілограма
- морква— 2 кілограма
- Болгарський перець— 1 кілограм
- баклажани— 1 кілограм
- пучок зелені— 2 штуки
- сіль, перець, спеції— — За смаком
- Картопля— 1 кілограм
Мясо нарезаем крупными кусочками. На плиту ставим казан или кастрюлю. Наливаем масло и прогреваем его. кладемо м'ясо.
Мясо посыпаем специями, перцем, солью и даем ему хорошенько подрумяниться, постійно перемішуючи.
Знімаємо м'ясо з вогню.
На м'ясо викладаємо цибулю, порізаний півкільцями.
Затем выкладываем слой моркови и чеснока.
Потім викладаємо картопля, порезанный слоями. солимо.
И выкладываем перчик.
баклажани.
помідори, часник. посолити.
Вливаем стакан воды или пива. Плотно накрываем крышкой и ставим на медленный огонь.
Млоїмо протягом 2 годин. Затем отключаем и даем постоять 10 хвилин. Готово
Смачного!
Подібні рецепти
Шашлик з курки в оцті
Саме час приготувати таке смачне блюдо, як хашлама зі свинини. Велика кількість овочів і зелені зробить вірменську хашламу просто чудовою, ароматної, пальчики оближеш! опис приготування: Вірменська кухня вважається однією з найдревніших і найсмачніших. Гідне місце серед всіх національних страв...
Хашлама з баранини на пиві
хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...
Ескалоп з яловичини
Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...
Гарнір до яловичини
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...