Рецепт Стромболі з брокколі, салямі та сиром

Рецепт Стромболі з брокколі, салямі та сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування італійської випічки з брокколі, часником, салямі та сиром моцарелла.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Розділити тісто на 4 частини. На злегка посипаною борошном робочій поверхні сформувати з кожного шматка тесту прямокутник 7х10 см.

розділивши рівномірно, викласти брокколі по тесту, залишивши сантиметрову кордон по краях. посипати часником, приправити сіллю і перцем. розділивши рівномірно, посипати сиром моцарелла, салямі і полити 1/2 чашки марінара.

Починаючи з короткого кінця, згорнути кожен Стромболі, викласти на деко швом вниз. Використовуючи кінчик ножа для очищення овочів, зробити два прорізи у верхній частині кожного Стромболі. Змазати маслом. Випікати до золотистого кольору, від 25 до 30 хвилин. Подавати Стромболі з 1/2 чашки марінара.


  • тесту для піци— 450 грам
  • брокколі— 450 грам
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сиру моцарелла— 180 грам
  • нарезанной салями— 60 грам
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Розділити тісто на 4 частини. На злегка посипаною борошном робочій поверхні сформувати з кожного шматка тесту прямокутник 7х10 см.

розділивши рівномірно, викласти брокколі по тесту, залишивши сантиметрову кордон по краях. посипати часником, приправити сіллю і перцем. розділивши рівномірно, посипати сиром моцарелла, салямі і полити 1/2 чашки марінара.

Починаючи з короткого кінця, згорнути кожен Стромболі, викласти на деко швом вниз. Використовуючи кінчик ножа для очищення овочів, зробити два прорізи у верхній частині кожного Стромболі. Змазати маслом. Випікати до золотистого кольору, від 25 до 30 хвилин. Подавати Стромболі з 1/2 чашки марінара.


Подібні рецепти

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Стромболі

Рецепт приготування Стромболі з італійської ковбасою, шинкою, червоною цибулею, болгарським перцем, часником, сиром проволоне, Motsarelloy і Parmezanom. опис приготування: Стромболі — закритий пиріг, названий на честь італійського вулканічного острова. тісто для 1 піци— 1 штука молока— 1 Ст....

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Суп з брокколі та сиром Чеддер

Рецепт приготування супу з брокколі, сиром Чеддер, цибулею, м'ясним бульйоном і вершками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 літрів супу. Він такий густий, що в ньому навіть ложка стоїть. неймовірно ніжний, вершковий смак цього блюда зігріє вас холодними вечорами. Щоб здивувати с...

Суп з брокколі та сиром по-швидкому

Суп з брокколі та сиром по-швидкому

Рецепт супу з замороженими брокколі, тертим сиром Чеддер, картоплею і курячим бульйоном. опис приготування: Один з кращих супів, який Ви коли-небудь готували. Має чудовий кремовий і злегка солонуватий смак. Навіть якщо Ви не фанат брокколі, повірте, в цьому супі вони зовсім інші на смак. ве...

Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...

Суп з брокколі та сиром

Суп з брокколі та сиром

Перед вами — оригінальний рецепт приготування ароматного і смачного супу з брокколі та сиром. Суп виходить дуже корисним. А приготувати його — простіше простого. Нам знадобиться блендер. опис приготування: Суп з брокколі та сиром — корисний, смачний, простий у приготуванні. Зваріть картоплю і ...