Рецепт Суп-пюре з печериць

Рецепт Суп-пюре з печериць
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже цікавий, простий у приготуванні і смачний суп-пюре з печериць. Сподобається людям з примхливим шлунком — суп відмінно перетравлюється організмом, насичує його корисними речовинами.

опис приготування:

Суп-пюре з печериць, приготований в домашніх умовах у цій простому рецептом, з'їдається дуже швидко. Повірте мені. З такого простого (і, треба сказати, досить дешевого) набору продуктів виходить надзвичайно ніжний, ситний і смачний суп. Його можна подати навіть до святкового сімейного обіду — виглядає він вельми святково. Спробуйте приготувати і не пошкодуєте Простий рецепт супу-пюре з печериць — вам на допомогу!

  • печериці— 300 грам
  • Картопля— 5-6 штук(середнього розміру)
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • молоко— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 60 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • зелень кропу, петрушки— 30 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Чорний мелений перець— 2 щіпки(за смаком)
Суп-пюре з печериць - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні для супу продукти, щоб вони були у нас під рукою. Чистим картофель, цибулю і моркву.

Суп-пюре з печериць - фото крок 2 нарізаємо картоплю, солимо, наливаємо воду і ставимо варити. Води наливаємо стільки, щоб вона трохи покривала картоплю. Інакше суп може вийти рідким.

Суп-пюре з печериць - фото крок 3 Чистимо і нарізаємо гриби. Кілька штук можна порізати пластинками і залишити для прикраси готового супу. Решта гриби ріжемо подрібніше.

Суп-пюре з печериць - фото крок 4 Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо кубиками. Смажимо на сковороді разом з грибами на вершковому маслі хвилин 10.

Суп-пюре з печериць - фото крок 5 Посипаємо вміст сковорідки борошном, добре розмішуємо і підсмажуємо пару хвилин. Потім заливаємо молоком, солимо і перчимо. Ми залишаємо протушкувати хвилин 7-10.

Суп-пюре з печериць - фото крок 6 Картошка сварилась. Перекладаємо її в каструлю більшої місткості (я зазвичай варю картоплю в маленькій каструльці — так швидше). Викладаємо до картоплі вміст сковорідки і подрібнюємо блендером.

Суп-пюре з печериць - фото крок 7 Вимиту зелень дрібно нарізаємо і посипаємо нею супчик при подачі. Якщо ви залишали пластинки грибів — підсмажте їх і красиво розташуйте в тарілці з супом.

Подібні рецепти

Грибний суп з печериць з вершками

Грибний суп з печериць з картоплею

Пропоную Вашій увазі простий рецепт грибного супу з шампіньйонів з вершками. смачне, ситне і дуже ароматне блюдо вийде, адже тут крім грибів ще й бекон аромат додає! Спробуйте! опис приготування: Перед вами - рецепт, як приготувати грибний суп з печериць з вершками. смачне, ситне і надзвичайно...

Грибний суп з печериць заморожених

Грибний суп з печериць заморожених

Як відомо, заморожені продукти набагато більш поживні, ніж консервовані або сушені, а ще вони зберігають більше корисних властивостей. Рекомендую рецепт простого супу з заморожених грибів. опис приготування: розповім, як приготувати грибний суп з печериць заморожених. Насамперед слід розморози...

Суп з печериць пісний

Суп з печериць пісний

печериці — незамінний продукт під час посту. Існує чимало рецептів пісних страв з печериць, і я хочу запропонувати вам ще один — смачний і поживний суп. Читайте рецепт! опис приготування: Печериці є справжнім джерелом вітамінів, мінералів і поживних речовин. Вони багаті білками і клітковиною, ...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний крем-суп з печериць

Грибний крем-суп з печериць

Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...