Рецепт Яловичина по-німецьки
Це традиційне німецьке блюдо, яке зазвичай готують на Різдво чи іншим великих святах. впевнена, що його багатий пряний смак з невеликою кислинкою вам так само припаде до смаку.
опис приготування:
Єдиний недолік цього чудового рецепту приготування яловичини по-німецьки є те, що вам доведеться витратити на це блюдо кілька днів. Однак, результат того вартий, а з огляду на той факт, що більшу частину цього часу вам нічого робити не треба буде, то сміливо можемо вносити його в список страв вашого святкового столу. А як здивуються і зрадіють гості такому новому рецепту, тут і говорити нема чого. Загалом, обов'язково спробуйте, а я з задоволенням розповім, як зробити яловичину по-німецьки в домашніх умовах.
- Говяжа вирізка— 700 грам
- Червоний винний оцет— 1 Склянка
- вода— 350 мілілітрів
- Лук-пориста— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Корінь селери— 1 штука
- морква— 2 штуки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- паста томатна— 2 Ст. ложки
- крем— 2 Ст. ложки
- бульйон— 200-300 мілілітрів
- Лавровий лист— 1 штука
- гвоздика— 2 штуки
- петрушка свіжа— 50 грам
- розмарин— 1 щіпка
- Перець чорний мелений— За смаком
Вливаем винный уксус, добавляем воду и специи.
Ставимо каструлю на вогонь, а коли рідина закипить, варим все вместе 5 хвилин. вимикаємо.
Тем временем хорошенько промываем наш кусочек говядины.
Когда жидкость в кастрюле остынет, викладаємо в неї м'ясо, накрываем крышкой и ставим в холодильник. Для того, чтобы говядина хорошо промариновалась, нам потребует 4-5 днів.
Через несколько дней вынимаем мясо из кастрюли и насухо вытираем его. Хорошенько прогреваем сковородку и обжариваем на ней кусок говядины до красивого темно-коричневого цвета.
Оставшийся после мяса маринад процеживаем. Жидкую часть отправляем в глубокую кастрюлю, а овощи и специи обжариваем на сильном огне в течение 5 хвилин.
Мясо перекладываем в кастрюлю к маринаду и туда же выкладываем обжаренные овощи. Доливаем бульон так, чтобы жидкость полностью накрывала говядину. Ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку на 2 годину. По истечении времени извлекаем говядину из кастрюли и нарезаем ее на порционные кусочки шириной около 1 см. Соус необходимо процедить, добавить к нему сметану и все вместе готовить на медленном огне до загустения соуса. Готовое мясо поливаем соусом и подаем к столу с любым гарниром.
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...