Рецепти muscleman.com.ua

Гомілку курчати

Гомілку курчати

М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...

Гречані зрази

Гречані зрази

Пісні гречані зрази з овочевою начинкою готуються дуже легко, а в основі їх найдоступніші продукти: гречані пластівці і картопля. Зрази виходять смачними, апетитними, з хрусткою скоринкою. опис приготування: Начинку для гречаних зраз можна приготувати з будь-яких овочів, грибів або м'яса (в не...

Скумбрія домашня малосольная

Скумбрія домашня малосольная

Закуски з солоною рибки підходять навіть для святкового столу. Але у нас в родині її так люблять, що і в будні дні ми не проти її їсти постійно (особливо, якщо зроблена вона за спеціальним рецептом). опис приготування: Ви теж можете дізнатися, як приготувати скумбрію домашню малосольного. Таку...

Суп з грибами

Суп з грибами

Хочу вам запропонувати класичний рецепт супу з грибами, з прозорим бульйоном і приголомшливим ароматом! Усе, як і годиться! впевнена, вам сподобається, без м'яса, але не менш насичений і ситний суп! опис приготування: Звичайно ж, це дуже простий рецепт супу з грибами, і в ньому навіть немає ос...

Суп-пюре з помідорів з рисом

Язик заливний

Густий суп-пюре з помідорів відмінно підійде для легкого обіду. Такий супчик відновить сили після веселого вечора (і ніч!), стане "; цвяхом" сімейної трапези і знахідкою сезону помідорів. вперед! опис приготування: Суп-пюре з помідорів виходить насиченого оранжевого кольору, яскравого смаку, з...

Спагеті з гарбузом

Спагеті з гарбузом

Рецепт приготування страви з макаронних виробів з гарбузом по-італійськи. опис приготування: Спагеті відварюється у великій кількості підсоленої води, а потім відкидається на друшляк. Слідкуйте за тим, щоб вони не переварились, інакше доведеться варити заново іншу партію. Гарбуз нарізається ве...

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус просто універсальний. Ви можете його використовувати з м'ясом, грибами, картопляним пюре, рисом, морепродуктами…. Його ніжний смак прекрасно гармонує з будь-якими інгредієнтами. опис приготування: Хочу розповісти рецепт, як приготувати вершково-томатний соус. Він стане п...

Грібовніца класична

Грібовніца класична

розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...

Соус Голландський

Соус Голландський

Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...

Фаршировані курячі ніжки

Фаршировані курячі ніжки

Багато хто любить курку і страви з неї. Особливою популярністю користуються курячі ніжки. У мене в родині полюбляють всілякі запечені курячі ніжки, але одне і те ж приїдається. Ось я і вирішила здивувати своїх! опис приготування: Неймовірно апетитне і дуже незвичайне блюдо - фаршировані курячі...

Фарширований короп у фользі

Фарширований короп у фользі

Риба дуже корисна, так як в ній міститься багато фосфору і йоду. Тому її слід обов'язково включати в раціон. Існує багато способів приготувати смачну рибу (наприклад, в запекти фользі). опис приготування: Хочете зробити смачну рибну страву, але не знаю,, як? тоді прочитайте, як приготувати фар...

Суп з гарбуза для схуднення

Суп з гарбуза для схуднення

Як приготувати суп з гарбуза для схуднення, я дізналася восени у своєї подруги, коли потрапила до неї в гості на тиждень. Вона як раз посилено худла. І що ви думаєте? ефект був! опис приготування: Суп з гарбуза для схуднення легко приготувати в домашніх умовах, якщо у вас на кухні є блендер. М...

Листковий пиріг з яйцем і зеленою цибулею

Листковий пиріг з яйцем і зеленою цибулею

Це дуже простий рецепт не солодкого пирога з готового листкового тіста, який може цілком замінити повноцінний вечерю. У зеленій цибулі дуже багато вітамінів, тому він так корисний для здоров'я. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати листковий пиріг з яйцем і зеленою цибулею, то шви...

Фрикадельки з цибулею і імбирним соусом

Фрикадельки з цибулею і імбирним соусом

Рецепт приготування фрикадельок з фаршу індички з зеленою цибулею і соусом з коричневого цукру, соєвого соусу, рисового вина, імбиру і коріандру. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде від 24 до 34 фрикадельок в залежності від розміру. Імбирний соус може бути приготований заздалегідь з...

Яловичина з чорницею і грибами

Яловичина з чорницею і грибами

Рецепт приготування яловичини з цибулею, морквою, грибами, часником, чорницею, томатним соусом і приправами. опис приготування: Соковите м'ясо з грибами і овочами завжди актуально. Чорниця надає страві новий смак. На гарнір добре подавати картопляне пюре. яловичини— 1.2-1.8 кілограма сіль і ...

Спагеті з фрикадельками і сиром

Спагеті з фрикадельками і сиром

Спагеті і фрикадельки — культове італо-американська страва. Спробуйте приготувати фрикадельки з суміші з суміші свинини і індички, приправлені спеціями і сиром. опис приготування: У великій мисці збийте яйце, 1/4 склянки води, 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю. Додайте половину цибул...

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Швидкий рецепт приготування легкої закуски з листя цікорного салату з начинкою з грейпфрута, авокадо, м'яса омара і естрагону. опис приготування: 1. За допомогою невеликого ножа для овочів очистити грейпфрут, розділити на скибочки і видалити білу шкірку. Відкласти в сторону. 2. Очистити авокад...

Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю

Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю

Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...

Філе кети

Філе кети

Кета належить до сімейства червоних (лососевих) риб, але на відміну від сьомги або лосося вона не така жирна. Дуже важливо вміти правильно її приготувати. розповідаю, як приготувати філе кети. опис приготування: Цей спосіб приготування зробить рибку соковитою і ніжною. Замість запікання її в м...

Фарш з хліба і ковбаси

Фарш з хліба і ковбаси

Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...