Рецепт Печериці в соусі «бешамель»
простий, дуже апетитний і смачний рецепт хочу запропонувати вам на замітку. На кожен день або на свято таке блюдо відмінно підійде як для гарнірів, так і в якості закуски, наприклад.
опис приготування:
Перед вами досить простий варіант, як приготувати шампіньйони в соусі "; Бешамель ";. Цей рецепт - цікава імпровізація, яку можна відтворити на кухні з решти раніше продуктів, наприклад. Соус в даному випадку можна зробити як класичний, на молоці, так і з бульйоном, наприклад. Крім того, запекти такі грибочки ви можете відразу з гарніром, щоб подати до столу повноцінне гаряче блюдо.
- гриби— 500 грам
- Соус "; Бешамель" — 250 грам
- сир— 50 грам
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- Сіль і перець— За смаком
2. На середньому вогні смажте, помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. В даному випадку використовується заздалегідь приготовлений соус. Щоб його зробити, розтопіть на сковороді вершкове масло.
4. всипте борошно, перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте щіпку солі і при бажанні мускатний горіх.
5. Влийте тонкою цівкою молоко, м'ясної або грибний бульйон, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння і уварити соус пару хвилин.
6. Готовий соус перекладіть до грибам.
7. Ретельно перемішайте до однорідності.
8. Розкладіть гриби з соусом по жароміцним формам і присипте тертим сиром. Надішліть в розігріту до 180 З духовку і запікайте хвилин 20 до румяности.
Подібні рецепти
Веганські соус з насіння
Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...
Фаршировані макарони під соусом «бешамель»
Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...
Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»
Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...
Печериці у вершковому соусі
Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких! опис приготування: вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з ...
Печериці в соєвому соусі
Хочу поділитися рецептом незвичайної, але дуже простий закуски з сирих печериць. Така закуска зникає зі столу практично відразу ж, тому рекомендую спробувати! опис приготування: Для тих, хто не знає, печериці - гриби, які безпечно їсти сирими, а завдяки соєвого соусу вони виходять швидше наві...