Рецепт Печериці в соусі «бешамель»

Рецепт Печериці в соусі «бешамель»
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
простий, дуже апетитний і смачний рецепт хочу запропонувати вам на замітку. На кожен день або на свято таке блюдо відмінно підійде як для гарнірів, так і в якості закуски, наприклад.

опис приготування:

Перед вами досить простий варіант, як приготувати шампіньйони в соусі "; Бешамель ";. Цей рецепт - цікава імпровізація, яку можна відтворити на кухні з решти раніше продуктів, наприклад. Соус в даному випадку можна зробити як класичний, на молоці, так і з бульйоном, наприклад. Крім того, запекти такі грибочки ви можете відразу з гарніром, щоб подати до столу повноцінне гаряче блюдо.

  • гриби— 500 грам
  • Соус "; Бешамель"  — 250 грам
  • сир— 50 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Сіль і перець— За смаком
Печериці в соусі 1. гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте олію і викладіть туди гриби.

Печериці в соусі 2. На середньому вогні смажте, помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.

Печериці в соусі 3. В даному випадку використовується заздалегідь приготовлений соус. Щоб його зробити, розтопіть на сковороді вершкове масло.

Печериці в соусі 4. всипте борошно, перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте щіпку солі і при бажанні мускатний горіх.

Печериці в соусі 5. Влийте тонкою цівкою молоко, м'ясної або грибний бульйон, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння і уварити соус пару хвилин.

Печериці в соусі 6. Готовий соус перекладіть до грибам.

Печериці в соусі 7. Ретельно перемішайте до однорідності.

Печериці в соусі 8. Розкладіть гриби з соусом по жароміцним формам і присипте тертим сиром. Надішліть в розігріту до 180 З духовку і запікайте хвилин 20 до румяности.

Подібні рецепти

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Веганські соус з насіння

Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Печериці у вершковому соусі

Печериці у вершковому соусі

Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких! опис приготування: вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з ...

Печериці в соєвому соусі

Печериці в соєвому соусі

Хочу поділитися рецептом незвичайної, але дуже простий закуски з сирих печериць. Така закуска зникає зі столу практично відразу ж, тому рекомендую спробувати! опис приготування: Для тих, хто не знає, печериці - гриби, які безпечно їсти сирими, а завдяки соєвого соусу вони виходять швидше наві...