Рецепт Яловичина з кров'ю

Рецепт Яловичина з кров'ю
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 10 хв.
Яловичина з кров'ю — це рецепт приготування стейків найслабшою прожарювання "; блю ";. Для вдалого приготування стейка дуже важливо купити найсвіжіше м'ясо і дотримати деякі технічні правила.

опис приготування:

Найважливіше в приготуванні цієї страви — підібрати правильне і найсвіжіше м'ясо. З метою Вашої ж безпеки, Ви повинні бути точно впевнені, що м'ясо, яке купуєте — здорове і найвищої якості. Яловичина з кров'ю — ексклюзивну страву, яке готується дуже швидко і легко, але потрібно знати деякі тонкощі, щоб страва була по-справжньому смачним.

  • свіжа яловичина— 800 грам(antrekot, вирізка)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Яловичина з кров'ю - фото крок 1 після забою, м'ясо має пролежати в холодильнику 2-3 дня. Обов'язково уточніть цю інформацію у продавця.

Яловичина з кров'ю - фото крок 2 Нарізаємо стейки товщиною в 3,5-4 см.

Яловичина з кров'ю - фото крок 3 На найвищій температурі розпалює сковорідку і розтоплюємо на ній вершкове масло.

Яловичина з кров'ю - фото крок 4 Стейки солимо і перчимо і викладаємо цією стороною на сковорідку.

Яловичина з кров'ю - фото крок 5 roza_ker 2-4 хвилини, потім солимо, перчимо і перевертаємо. обсмажуємо ще 2-4 хвилини. Якщо Ви бажаєте щоб стейк покрився засмаженою скоринкою (залишаючись всередині практично сирим — 4 хвилини).

Яловичина з кров'ю - фото крок 6 м'ясо готове. Смачного!

Подібні рецепти

Суп Кров вампіра

Варення з яблук «білий налив»

Цей супец приємно здивує всіх рідних і друзів. Особливо якщо подати його в пробірках)) опис приготування: Нагріти оливкова олія в каструлі на середньому вогні. Додати кріп, цибуля, часник, сіль, насіння фенхелю і мелений перець. Обсмажувати овочі до пом'якшення приблизно 5 хвилин. Розчавити ко...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...

Яловичина по-мексиканськи

Яловичина по-мексиканськи

Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається. опис приготування: Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомен...