Рецепт Гаряче з яловичини

Рецепт Гаряче з яловичини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно!

опис приготування:

Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затратити на приготування близько 2-ї години. Щоб яловичина вийшла ніжною і соковитою — її потрібно довго обробляти. Ми будемо її маринувати в оцті, соєвому соусі і часнику 40 хвилин. Обсмажувати яловичину потрібно партіями, тому на це піде ще близько 40-50 хвилин, потім ще близько 10-15 хвилин обсмажуємо овочі. Але ці витрати виправдаються, коли Ви спробуєте блюдо. Гаряче з яловичини — це дуже смачно, раджу приготувати і насолодитися ним

Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 600 грам
  • Цибуля— 300 грам
  • Болгарський перець— 200 грам
  • Стручкова квасоля— 200 грам
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
  • Соєвий соус— 100 грам
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 100 грам
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • насіння кунжуту— 2 чайних ложки
Гаряче з яловичини - фото крок 1 м'ясо промиваємо, просушиваем и нарезаем продолговатой соломкой.

Гаряче з яловичини - фото крок 2 Готуємо маринад для м'яса: змішуємо 2 столові ложки оцту, 4 ложки соевого соуса и выдавливаем 3 зубчики часнику.

Гаряче з яловичини - фото крок 3 Мясо перекладываем в удобную миску, солим и заливаем маринадом. Все хорошенько перемешиваем и оставляем на 40 хвилин.

Гаряче з яловичини - фото крок 4 підготуємо овочі. Перець нарізаємо соломкою, тоже делаем в луком (получаются довольно крупные кусочки). Стручкову квасолю размораживаем.

Гаряче з яловичини - фото крок 5 Готовим заправку к блюду. В мисочку выдавливаем 2-3 зубчика чеснок, додаємо червоний перець (2-3 ложечки) или другие приправы.

Гаряче з яловичини - фото крок 6 Заливаем соевым соусом и все перемешиваем.

Гаряче з яловичини - фото крок 7 Крохмаль насыпаем на плоскую тарелку и обваливаем в нем кусочки говядины. На печь ставим сковородку, разогреваем ее и наливаем довольно много масла.

Гаряче з яловичини - фото крок 8 Когда масло хорошенько прогрелось небольшими партиями обжариваем в нем мясо. Мясо должно скрываться в масле.

Гаряче з яловичини - фото крок 9 При помощи шумовки обжаренные кусочки (обсмажуємо по 7-10 хвилин) достаем и кладем в термостойкую посуду.

Гаряче з яловичини - фото крок 10 После того как мясо полностью обжарится, отправляем на сковороду жариться болгарский перец, через 3-4 хвилини додаємо цибулю.

Гаряче з яловичини - фото крок 11 Овощи постоянно перемешиваем. обсмажуємо близько 5 хвилин, затем выкладываем их к мясу.

Гаряче з яловичини - фото крок 12 В той же сковородку обжариваем стручковую фасоль. Обжариваем ее быстро — близько 4 хвилин. Затем перекладываем ее ко всем другим компонентам.

Гаряче з яловичини - фото крок 13 Добавляем готовую заправку и все хорошенько перемешиваем, блюдо выкладываем на сковородку и включаем средний огонь.

Гаряче з яловичини - фото крок 14 Добавляем семена кунжута. Все обжариваем, перемешивая около 4-5 хвилин.

Гаряче з яловичини - фото крок 15 Смачного!

Подібні рецепти

Гаряче на сковороді

Гаряче з індички на святковий стіл

Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

Гаряче святкове м'ясне з овочами блюдо Нархангі

шалено ароматне, естетично привабливе східно-азійське гаряче святкове блюдо. Готується в казані із закритою кришкою. Відрізняється великою кількістю зелені і часнику. опис приготування: Назва Нархангі можна перефразувати — все по півкіло. М'ясо ріжемо шматочками і злегка обсмажуємо в казані. ...

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...