Рецепти muscleman.com.ua
Гороховий суп з сиром
Сирних горохових супів я ще не зустрічала, а даремно. Це дуже смачно. Спробуйте і ви! опис приготування: Овочі гарненько обмийте, очистіть від шкірки. Поставте варитися нарізану картоплю, зробіть зажарку. Потріть підмерзлі сирок (можна потримати в морозилці). Коли картопля буде майже готовий, ...
Хлібний кисіль
Дуже смачний пісний кисіль,обов'язково попробуте! кількість порцій: 6 вода— 1.5 L(окріп) хліб житній чорний або бородинський— 400 грам цукор коричневий "; Демерара" — 4 Ст. ложки(якщо не солодко додайте ще) цедра апельсина— 1 Чайна ложка(у мене суха, мелена) цедра лимона— 1 Чайна ложка(у мене ...
Судак по-монастирськи
Судак по-монастирськи обов'язково припаде до смаку вашим близьким, друзям і родичам. Таке блюдо можна приготувати, якщо до вас в гості повинно прийти багато народу. Гості оцінять ваші старання! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати судака по монастирськи, то цей рецепт вам с...
Суп з салом
Суп з салом по даним рецептом — це дуже смачний гороховий суп — наваристий і неймовірно ситний. Його смак відрізняється особливою насиченістю, а корисні якості безумовні. Спробуйте, Вам сподобається! опис приготування: Я дуже люблю суп з салом по даним рецептом. Він готується досить довго, але...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Всі знають, що хліб з цільного зерна набагато корисніше для організму. все мікро- і макроелементи знаходяться саме в оболонці зерна. поділюся рецептом, як приготувати хліб з цільного зерна. опис приготування: Такий хліб можна зробити в хлібопічці, але я розповім про те, як приготувати його вру...
Смородинове суфле
Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...
Шоколадный рулет с бананом
К вам придут гости или вы решили испечь вкусненькое к домашнему чаепитию? Если вы любите шоколадный бисквит и бананы, приготовьте этот вкусный рулет и удивите своих родных удивительным новым вкусом. опис приготування: У цьому рецепті я розповім вам, как приготовить шоколадный рулет с бананом. ...
Khingalsh
Khingalsh — це така гарбузова коржик в тесті. Рецепт приготування хінгалша, представлений нижче, дозволить вам приготувати страву за годину-півтора. опис приготування: Щоб приготувати чінгалш в домашніх умовах, треба розділити процес на три етапи. перший — заміс тесту, другий — підготовка гарб...
Спагеті з гарбузом
Рецепт приготування страви з макаронних виробів з гарбузом по-італійськи. опис приготування: Спагеті відварюється у великій кількості підсоленої води, а потім відкидається на друшляк. Слідкуйте за тим, щоб вони не переварились, інакше доведеться варити заново іншу партію. Гарбуз нарізається ве...
Грінки з сиром і морквою
Грінки з сиром і морквою — це фірмові грінки моєї мами, які я люблю з дитинства. Дуже дешеві і прості в приготуванні, але які смачні… крутіше, ніж бутерброди з червоною ікрою, як на мене опис приготування: З дитинства у мене виробилася звичка завжди їсти бутерброди з чаєм або кавою. Від станда...
Спагеті з вершковим соусом
Звичайні спагетті з легкістю перетворюються на вишукану і неперевершене блюдо за допомогою маленького чарівництва. Весь секрет у вершковому соусі. З ним ваші спагетті стануть чарівно смачними! опис приготування: Це класичний рецепт приготування спагетті з вершковим соусом. З інгредієнтів вам з...
Сквош з яблуком
Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...
Яловичина з картоплею в казані
Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...
Щука в соусі карі з овочами
Дуже зручне блюдо: 2 в 1. І риба, і овочі запікаються разом. Картопля встигає запектися, а морква і буряк злегка al dente. кількість порцій: 4-5 щука— 2 штуки(невеликі) лимон— 1/2 штуки приправа "карри" — 5 грам цибуля ріпчаста— 1 штука(середня) вершки 20% — 100 мілілітрів сіль, перець— грам(...
Шоколадний пиріг з горіхами
Рецепт приготування шоколадного пирога з какао, ваніллю і кремом із сиру Маскарпоне, вершків, шоколадної пасти Нутелла і фундука. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг з вершково-горіховою начинкою просто створений для святкового столу. борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі—...
Стейк зі свинини
традиційно вважається, що найкращий стейк — з яловичини, але для якісного стейка потрібно дуже ретельно вибирати м'ясо. А ось стейк зі свинини — відмінний варіант для більшості випадків. опис приготування: Стейк зі свинини - це просте рішення приготування м'яса, яке займаємо мінімальну кількіс...
Грудинка куриная
Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт. опис приготування: Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним с...
Яловичина з картоплею-фрі та соусом
Рецепт приготування смаженої яловичини з часником, цибульним порошком, картоплею-фрі та соусом на м'ясному бульйоні. опис приготування: Улюблений вечерю американців - обсмажена яловичина, картопля-фрі і соус. яловичини— 450 грам часнику— 1 Ст. ложка порошку цибулі— 1 Ст. ложка борошна— 5 Ст...
Печериці в мультиварці
брат, ці грибочки в сметані… Хороші і до картопелька, і самі по собі. Ароматні гриби і ніжний, вишуканий соус. А в мультиварці ще й готується на раз-два- три. задумалися? краще спробуйте! опис приготування: Хто не знає про користь грибів? По живильній цінності вони не поступаються м'ясу. А яки...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...