Рецепт Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове.
опис приготування:
Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусом. Ніжний і соковитий шматок м'яса з духовки поєднується з кремовою текстурою підливи. Трави дадуть неймовірний аромат. На гарнір просто відваріть картоплю і квасолю. Блюдо виглядає красиво і може стати зіркою святкового столу.
- Говяжа вирізка— 1300 грам
- печериці— 240 грам
- розмарин, гілочка— 2 штуки
- чебрець свіжий, гілочка— 10 штук
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- яловичий бульйон— 360 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
- часник— 2 зубчики
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
2. Потім обсмажте її в сковороді в рослинному маслі з усіх боків до золотистої скоринки.
3. А потім запікайте м'ясо 25 хвилин в духовці при 200 градусах.
4. Поки займіться соусом. У глибокій сковороді розігрійте вершкове масло.
5. Потім наріжте слайсами гриби. Додайте їх в сковороду. Всипте сіль за смаком.
6. обсмажте гриби 10 хвилин до м'якості, помішуючи.
7. Потім влийте бульйон. Додайте роздавлений часник, цибулю кільцями і трави.
8. Гасіть інгредієнти 9 хвилин, іноді помішуючи їх.
9. В кінці видаліть з соусу цибулю і трави. вирізку наріжте. Подавайте яловичину і соус разом з гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Яловича вирізка в томатному соусі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Яловича вирізка в сирній скоринці
Яловича вирізка в сирній скоринці — типово чоловіче, холостяцьке блюдо. Вельми примітивне в приготуванні, безискусственность, але дуже ситне і, головне, м'ясне. опис приготування: Безперечно, яловича вирізка в сирній скоринці — не саме корисне і дієтичне блюдо, але іноді побалувати себе все-та...
Фетучіні з вершково-грибним соусом
Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...
Спагеті під грибним соусом
Класичний рецепт спагетті під грибним соусом — для вас! Смачно і ситно буде, обіцяю! Давайте зануримося в це кулінарну подорож разом, вам сподобається чудове поєднання курки і грибів! опис приготування: Цей рецепт приготування спагетті під грибним соусом вам сподобається, це точно! Смачне і си...