Рецепт Грудинка куриная

Рецепт Грудинка куриная
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт.

опис приготування:

Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним стане м'ясо.

Таким чином добре робити заготовку на вихідних. А в робочий день залишиться лише запекти блюдо. Це дуже зручно.

  • Бальзамічний оцет— 26 мілілітрів
  • сушені трави— 2 Ст. ложки(беріть свої улюблені)
  • Дижонская гірчиця— 26 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 60 грам
  • Масло рослинне— 60 мілілітрів
  • Куряча грудка— 400 грам
Грудинка куриная - фото крок 1 Приготуйте маринад: з'єднайте оцет, олія, трави, гірчицю і подрібнену цибулю, Надішліть маринад в пакет.

Грудинка куриная - фото крок 2 Грудку промийте і поріжте на кілька шматочків.

Грудинка куриная - фото крок 3 Покладіть грудки в пакет з маринадом і залиште в холодильнику на 24 годину.

Грудинка куриная - фото крок 4 Замариновані грудки треба запекти при 180 градусах.

Грудинка куриная - фото крок 5 Час запікання становить близько 30 хвилин. Курку можна час від часу змащувати маринадом.

Подібні рецепти

Фарширована куряча грудинка

Котлети рубані з свинини

Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...

Грудинка фаршированная

Грудинка фаршированная

Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Грудинка в мультиварці в фользі

Грудинка в мультиварці в фользі

Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...