Рецепт Суп з салом
Суп з салом по даним рецептом — це дуже смачний гороховий суп — наваристий і неймовірно ситний. Його смак відрізняється особливою насиченістю, а корисні якості безумовні. Спробуйте, Вам сподобається!
опис приготування:
Я дуже люблю суп з салом по даним рецептом. Він готується досить довго, але воно того варто. Мені завжди говорила моя бабуся, що гороховий суп — це дуже корисно! Потрібно відмітити, що горох — дуже корисний і це відомо з давніх часів. До складу гороху входять білки, які надають сприятливий вплив на серцево-судинну систему, допомагаючи нормалізувати артеріальний тиск. Тому відомий історичний факт — з гороху ще в древніх імперіях варили різні юшки для військових, які дуже цінувалися в державі.
Ми сьогодні готуємо по істині смачний, ситний і ароматний гороховий суп з салом, відрізняється неймовірно апетитним ароматом. Успіхів і приємного апетиту!
- Колотый горох— 1 Склянка
- картопля— 3 штуки
- Сало— 200 грам
- морквина— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Пучок петрушки і кропу— 1 штука
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
Сало (лучше всего с мясными прослойками) нарезаем соломкой и обжариваем в сковородке до золотистого оттенка. Жир оставляем в сковороде.
Цибуля очищаем и нарезаем кольцами, морковь также очищаем и нарезаем. нарезать можно по разному, як Вам більше подобається.
В оставшемся после сала жиру обжариваем лук до золотистого оттенка, потім додаємо моркву.
У каструлю набираємо воду. Добавляем в нее размоченный горох. варимо близько 40 хвилин, знімаючи піну. Затем уменьшаем огонь и добавляем обжаренные бекон и овощи. В это время очищаем картофель и нарезаем его небольшими кубиками. Добавляем картофель и варим суп еще около 15 хвилин. солимо, перчим, додаємо свіжу зелень.
Суп знімаємо з вогню, накрываем крышкой и даем ему настояться около 5 хвилин. Потім подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Заливні яйця
Горохові супи - одні з улюблених у мене вдома, і готую я їх не тільки з сушеного гороху. опис приготування: Картоплю нарізати кубиками, цибулю і моркву подрібнити. Картопля варимо. З цибулі і моркви готуємо зажарку, потім додаємо її до киплячого картоплі. через 10 хвилин кладемо горох. Ближче ...
Горохова каша з салом
каша, приготована з розвареного гороху може бути гарніром до м'яса, птиці, рибі або самостійною стравою. А також використовуватися в якості начинки в пироги і пиріжки. опис приготування: Сьогодні приготуємо горохову кашу з салом. Всім любителям цього продукту така каша припаде до смаку. Особли...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...