Рецепт Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Рецепт Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в каструлю.

Тим часом обсмажити бекон у великій сковороді на середньому до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 10 до 12 хвилин. використовуючи шумовку, викласти бекон на паперові рушники, щоб дати стекти жиру. Вилити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати зелену квасолю в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки квасоля не буде готова, від 5 до 7 хвилин.

Викласти квасоля в каструлю зі спагеті. Додати бекон, чашку пармезану і достатню кількість рідини. Прикрасити базиліком і посипати сиром, що залишився. Подавати відразу ж.


  • спагетті— 240 грам
  • бекону— 120 грам(нарізаного кубиками)
  • зеленої квасолі— 330 грам
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
  • листя базиліка— 1 Склянка
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в каструлю.

Тим часом обсмажити бекон у великій сковороді на середньому до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 10 до 12 хвилин. використовуючи шумовку, викласти бекон на паперові рушники, щоб дати стекти жиру. Вилити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати зелену квасолю в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки квасоля не буде готова, від 5 до 7 хвилин.

Викласти квасоля в каструлю зі спагеті. Додати бекон, чашку пармезану і достатню кількість рідини. Прикрасити базиліком і посипати сиром, що залишився. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Спагеті з базиліком і помідорами

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Спагеті з беконом і білим вином

Спагеті з беконом і білим вином

Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...

Спагеті з беконом та горохом

Спагеті з беконом та горохом

бекон, цибулю-шалот і горох об'єднуються в вершковому соусі для спагетті. Це просте блюдо буде у вас на столі вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Зварити макарони відповідно до інструкції. У великій сковороді підсмажити на середньому во...

Спагеті з беконом і грибами

Спагеті з беконом і грибами

Простий рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, грибами і томатним соусом. опис приготування: Розрізати бекону поперек на шматочки. нарізати цибулю. Заповнити велику каструлю підсоленою водою і довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода закипить, додати спагетті, знову довес...

Спагеті з креветками і беконом

Спагеті з креветками і беконом

Рецепт приготування спагетті з креветками, смаженим беконом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду ...