Рецепт Судак по-монастирськи

Рецепт Судак по-монастирськи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Судак по-монастирськи обов'язково припаде до смаку вашим близьким, друзям і родичам. Таке блюдо можна приготувати, якщо до вас в гості повинно прийти багато народу. Гості оцінять ваші старання!

опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати судака по монастирськи, то цей рецепт вам стане в нагоді. Риба в духовці запікається рівномірно і виходить дуже соковитою. Картопля є ідеальним гарніром до неї.

це соковите, ніжне й ароматне блюдо припаде до смаку цінителям риби і поєднання рибки з картоплею.

  • риба (філе судака, свіжозаморожене)  — 600 грам
  • Приправа— 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Перець червоний пекучий— За смаком
  • Картопля— 10 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло оливкове— 6 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
Судак по-монастирськи - фото крок 1 Філе судака попередньо розморозити, якщо ви використовуєте заморожену рибу. Промийте і висушіть, наріжте його на великі шматки і покладіть в миску. Додайте до риби соєвий соус і спеції. Залиште рибку маринуватися на півгодини.

Судак по-монастирськи - фото крок 2 Великий деко застеліть алюмінієвою фольгою для запікання, складеної в кілька разів. Змастіть фольгу рослинним маслом і викладіть на неї шматочки замариноване риби.

Судак по-монастирськи - фото крок 3 Зверху рибу збризніть рослинним маслом. Потім очистіть і наріжте цибулину кільцями. Рівномірно викладіть підготовлений овоч по судака. Запікайте рибу до готовності півгодини при ста вісімдесяти градусах.

Судак по-монастирськи - фото крок 4 Поки готується риба, приготуєте гарнір. Для цього очистіть і наріжте кружальцями картоплю. Викладіть на окремий лист з фольгою і полийте олією. Присолите за смаком. Також поставте в духовку і запікайте двадцять хвилин.

Судак по-монастирськи - фото крок 5 Готову рибку подавайте гарячою з теплим гарніром із запеченої картоплі. Також можна посипати страву рубаною зеленню і доповнити іншими овочами.

Подібні рецепти

Фарширований судак

Судак під соусом «бешамель»

Рецепт приготування судака фаршированого печінкою тріски. опис приготування: підготовка: Очистити рибу від нутрощів, ретельно промити. Приправити сіллю і меленим перцем всередині і зовні. приготування: Цибулю нарізати півкільцями, натерти на крупній тертці моркву, крупно натерти сир. Печінка т...

Судак під соусом в духовці

Судак під соусом в духовці

Це простий рецепт приготування судака під соусом в духовці для любителів запеченої рибки. Дуже соковите і ароматне блюдо на всі випадки життя, дивимося! опис приготування: Для приготування судака під соусом в духовці ми зробимо простий соус на основі гірчиці. Помідор і цибулю додадуть страві с...

Судак з картоплею

Судак з картоплею

Запечена в духовці риба з картоплею і під сиром — це завжди дуже смачно, тут і говорити нема чого! Влаштуйте своїм домашнім невеличке свято з смачною вечерею. опис приготування: Насправді це дуже простий рецепт судака з картоплею і він не займе у вас багато сил. Я дуже часто запікаю що-небудь ...

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...

Судак в сметані

Судак в сметані

Чи не час влаштувати рибний день? пора, панове, пора! І є дуже гідний рецепт — судак в сметані. Ця страва відмінно виглядатиме і на сімейному обіді і на святковому столі. Уперед за рибою! опис приготування: м'ясо судака — дієтичне. Підходить для всіх, хто стежить за здоров'ям. Але багато хто с...