Рецепти muscleman.com.ua
Сметанний десерт з желе
Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові: — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...
Глазур з білого шоколаду
смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...
Французька запіканка
Рецепт приготування французької запіканки на сніданок. кількість порцій: 12 французький тост— 1 грам французький хліб— 1 штука яйця— 8 штук цукор— 3/4 склянки ванільний екстракт— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка сіль— 1/4 чайних ложки вершкове масло— 1 штука складові: У миску ро...
Глазур для Празького торта
Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...
Пісні пиріжки з квасолею
Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто! опис приготування: Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і д...
Шоколадний кекс з малиновим соусом
Особливість цих кексів в тому, що вони повинні залишатися рідкими в середині. Подається з малиновим соусом. кількість порцій: 6 шоколад— 80 грам вершкове масло— 80 грам цукрова пудра— 70 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 35 грам яйця— 2 штуки фруктове пюре— — За смаком жменю малини— 1 штука ...
Соус до макаронів
Існує безліч соусів, які можна подати до макаронами. Хочу запропонувати вам один з моїх улюблених: в міру гострий, грибний, з томатом. дивіться, як приготувати соус до макаронів! опис приготування: Для соусу можна використовувати томатну пасту, тільки розведіть її трохи водою. протушкувати, як...
Шашличок на сковороді
Шашличок на сковороді — це як відгомін прекрасного літа і дачного сезону. Дуже люблю шашлик і готова готувати його постійно, навіть в домашніх умовах, на простий грубці і сковороді. опис приготування: Шашличок на сковороді готується дуже легко і просто. Обжарка сама займає всього 10-15 хвилин....
Сливово-медовий пиріг з маком
Ароматний і дуже смачний пиріг! До речі, пісний. Літнім ввечері попити чаю з таким пирогом - одне задоволення! Та й готується він просто! Побалуйте себя, тим більше, в сезон свіжої сливи. опис приготування: Слива для такого пирога повинна бути перестиглою і соковитою. А ось солодкої - не обов'...
Соус для ролів
Пропоную вашій увазі соус для азіатських спринг-ролів: солодко-гострий і ароматний. звичайно, пляшечку такого соусу можна купити і в супермаркеті, але приготовлений вдома, він буде в рази смачніше. опис приготування: Цей соус можна використовувати також для маринування і глазурування курячих к...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Соус з томатної пасти і муки
Правильно підібраний соус для страви робить велику роботу. Смак може зовсім змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону. природно, що потрібно знати кілька хороших рецептів, як цей. опис приготування: Даний варіант підходить для спагетті, тефтелей і промазування тесту для піци. Ви можете ознай...
Грудинка свиная жареная
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...
«Фрезье» з полуницею
Торт "; Фрезье" — найяскравіший представник Франції. ніжний бісквіт, два види крему і полуниця… Пропоную кращий рецепт чудового і ошатного торта, який безсумнівно прикрасить святковий стіл! опис приготування: & Quot; Фрезье" — одні з найсмачніших десертів, відомих у всьому світі. сьогодні розп...
Socim
Рецепт першокласного десерту з медом, кунжутом і родзинками. опис приготування: Яйця збиваються з борошном, кунжутом і родзинками. Потім отримане тісто замішується і посипається крохмалем. Тісто розкочується в корж і нарізається локшиною, яка, в свою чергу, ріжеться на смужки 2-3 см і обсмажую...
Глазур для паски тягуча
Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....
Суп-пюре з білих сушених грибів
Поповніть свою кулінарну скарбничку смачним і ситним рецептом класичної кухні. розповідаю, як приготувати суп-пюре з білих сушених грибів, який подають з грінками і свіжими лісовими грибочками. опис приготування: Суп має класичну текстуру і смак, такий можна замовити в ресторані або кафе. Гриб...
Соковита курка з травами
В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...
Суп з молодого горошку
Такий супчик можна варити не тільки влітку, коли є свіжий зелений горошок, його можна приготувати і з замороженого горошку. Найголовніше — для цього супу потрібен молодий, молочний зелений горошок. опис приготування: Супчик швидкого приготування з молодого зеленого горошку приготувати дуже лег...
Шашлик по-російськи
Як приготувати шашлик по-російськи я знала завжди, т. до. бачила з дитинства, як готують шашлик мої родичі. Ми часто були на природі. На шашлик ми завжди використовували свинину. ось рецепт! опис приготування: Приготувати шашлик по-російськи можна досить швидко, його можна смажити відразу, як...