Рецепти muscleman.com.ua

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові:  — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...

Глазур з білого шоколаду

Глазур з білого шоколаду

смачна, солодка, ніжна і повітряна глазур. Нею дуже добре і дуже зручно покривати і торти, і тістечка, і печива, і цукерки. Рецепт приготування цієї глазурі дуже і дуже простий. опис приготування: Щоб випічка придбала красивий і святковий вигляд, її потрібно прикрасити. В цьому випадку вам зна...

Французька запіканка

Французька запіканка

Рецепт приготування французької запіканки на сніданок. кількість порцій: 12 французький тост— 1 грам французький хліб— 1 штука яйця— 8 штук цукор— 3/4 склянки ванільний екстракт— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка сіль— 1/4 чайних ложки вершкове масло— 1 штука складові: У миску ро...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Хліб «Pogachice»

Пісні пиріжки з квасолею

Цей рецепт родом з Сербії. Хліб не схожий на звичний нам, його печуть в круглій формі і посипають кунжутом. розповім, як приготувати хліб "; Погачіце ";. Все просто! опис приготування: Повз цього хліб складно пройти, відразу хочеться хоча б маленький шматочок. Хліб можна подавати до перших і д...

Шоколадний кекс з малиновим соусом

Шоколадний кекс з малиновим соусом

Особливість цих кексів в тому, що вони повинні залишатися рідкими в середині. Подається з малиновим соусом. кількість порцій: 6 шоколад— 80 грам вершкове масло— 80 грам цукрова пудра— 70 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 35 грам яйця— 2 штуки фруктове пюре— — За смаком жменю малини— 1 штука ...

Соус до макаронів

Соус до макаронів

Існує безліч соусів, які можна подати до макаронами. Хочу запропонувати вам один з моїх улюблених: в міру гострий, грибний, з томатом. дивіться, як приготувати соус до макаронів! опис приготування: Для соусу можна використовувати томатну пасту, тільки розведіть її трохи водою. протушкувати, як...

Шашличок на сковороді

Шашличок на сковороді

Шашличок на сковороді — це як відгомін прекрасного літа і дачного сезону. Дуже люблю шашлик і готова готувати його постійно, навіть в домашніх умовах, на простий грубці і сковороді. опис приготування: Шашличок на сковороді готується дуже легко і просто. Обжарка сама займає всього 10-15 хвилин....

Сливово-медовий пиріг з маком

Сливово-медовий пиріг з маком

Ароматний і дуже смачний пиріг! До речі, пісний. Літнім ввечері попити чаю з таким пирогом - одне задоволення! Та й готується він просто! Побалуйте себя, тим більше, в сезон свіжої сливи. опис приготування: Слива для такого пирога повинна бути перестиглою і соковитою. А ось солодкої - не обов'...

Соус для ролів

Соус для ролів

Пропоную вашій увазі соус для азіатських спринг-ролів: солодко-гострий і ароматний. звичайно, пляшечку такого соусу можна купити і в супермаркеті, але приготовлений вдома, він буде в рази смачніше. опис приготування: Цей соус можна використовувати також для маринування і глазурування курячих к...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Соус з томатної пасти і муки

Соус з томатної пасти і муки

Правильно підібраний соус для страви робить велику роботу. Смак може зовсім змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону. природно, що потрібно знати кілька хороших рецептів, як цей. опис приготування: Даний варіант підходить для спагетті, тефтелей і промазування тесту для піци. Ви можете ознай...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

«Фрезье» з полуницею

«Фрезье» з полуницею

Торт "; Фрезье" — найяскравіший представник Франції. ніжний бісквіт, два види крему і полуниця… Пропоную кращий рецепт чудового і ошатного торта, який безсумнівно прикрасить святковий стіл! опис приготування: & Quot; Фрезье" — одні з найсмачніших десертів, відомих у всьому світі. сьогодні розп...

Socim

Socim

Рецепт першокласного десерту з медом, кунжутом і родзинками. опис приготування: Яйця збиваються з борошном, кунжутом і родзинками. Потім отримане тісто замішується і посипається крохмалем. Тісто розкочується в корж і нарізається локшиною, яка, в свою чергу, ріжеться на смужки 2-3 см і обсмажую...

Глазур для паски тягуча

Глазур для паски тягуча

Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....

Суп-пюре з білих сушених грибів

Суп-пюре з білих сушених грибів

Поповніть свою кулінарну скарбничку смачним і ситним рецептом класичної кухні. розповідаю, як приготувати суп-пюре з білих сушених грибів, який подають з грінками і свіжими лісовими грибочками. опис приготування: Суп має класичну текстуру і смак, такий можна замовити в ресторані або кафе. Гриб...

Соковита курка з травами

Соковита курка з травами

В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...

Суп з молодого горошку

Суп з молодого горошку

Такий супчик можна варити не тільки влітку, коли є свіжий зелений горошок, його можна приготувати і з замороженого горошку. Найголовніше — для цього супу потрібен молодий, молочний зелений горошок. опис приготування: Супчик швидкого приготування з молодого зеленого горошку приготувати дуже лег...

Шашлик по-російськи

Шашлик по-російськи

Як приготувати шашлик по-російськи я знала завжди, т. до. бачила з дитинства, як готують шашлик мої родичі. Ми часто були на природі. На шашлик ми завжди використовували свинину. ось рецепт! опис приготування: Приготувати шашлик по-російськи можна досить швидко, його можна смажити відразу, як...