Рецепт Суп з вермішеллю

Рецепт Суп з вермішеллю
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Хочеться розповісти вам, як приготувати суп з вермішеллю. Цей рецепт також може сподобається вегетаріанцям, адже в складі ми не будемо використовувати м'ясний бульйон. Буде дуже смачно!

опис приготування:

При подачі рекомендується прикрасити суп рубаною зеленню, а подавати його слід гарячим. Такий суп відмінно підійде на вечерю, так як містить мало калорій. Обов'язково приготуйте його будинку і розкажіть нам про враження домочадців.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 200-250 грам
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • селера (стебла)  — 1 штука
  • Дрібна вермішель— 0,5 склянки
  • Корінь петрушки— 1 штука
  • Корінь імбиру— 20 грам
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • петрушка— 1 пучок
  • овочевий бульйон— 4-6 склянок
1 Для того, щоб приготувати овочевий суп з вермішеллю, необхідно поставити на вогонь овочевий бульйон і довести його до кипіння.

2 Тим часом очищаємо картоплю, морква, промиваємо та нарізаємо їх дрібними шматочками. Морква можна також натерти на крупній тертці. Після цього поміщаємо овочі в каструлю, додаючи сіль, перець і лавровий лист.

3 Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. На розпечену сковороду додаємо рослинне масло і обсмажуємо цибулю, потім додаємо корінь імбиру, петрушку і стебло селери, попередньо нарізані дрібними шматочками.

4 Як тільки картопля і морква закиплять, можна буде додавати вермішель. Далі додаємо зажарку з цибулі і овочів і готуємо протягом 5-8 хвилин.

5 Вермішелевий суп готовий, смачного!

Подібні рецепти

Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю

Простий рецепт «Оселедця під шубою»

Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...

Суп з курки з вермішеллю

Суп з курки з вермішеллю

самий класичний, простий і знайомий усім суп - курячий. Його варять майже у всіх куточках світу, додаючи традиційні продукти. Я звикла в складі бачити макаронні вироби і доступні овочі. опис приготування: думаю, що багато хто з вас пам'ятають смак подібного страви з дитинства. Мама варила його...

Суп з нутом і вермішеллю

Суп з нутом і вермішеллю

Суп з вермішеллю — частий гість на моїй кухні. Зазвичай я варю його на курячому бульйоні з додаванням картоплі і декількох овочів. Але іноді хочеться додати що-небудь нового для різноманітності. опис приготування: Якщо хочете швидко зробити даний рецепт, то заздалегідь зваріть бульйон, можна і...

Суп з вермішеллю в мультиварці

Суп з вермішеллю в мультиварці

Це легкий золотистий супчик додасть вам сил в літню погоду і зігріє своїм теплом взимку. Його моно їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю, ну а приготувати таку страву простіше простого. опис приготування: Цей рецепт приготування супу з вермішеллю в мультиварці не раз виручав мене, адже ві...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...