Рецепт Шашличок на сковороді

Рецепт Шашличок на сковороді
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Шашличок на сковороді — це як відгомін прекрасного літа і дачного сезону. Дуже люблю шашлик і готова готувати його постійно, навіть в домашніх умовах, на простий грубці і сковороді.

опис приготування:

Шашличок на сковороді готується дуже легко і просто. Обжарка сама займає всього 10-15 хвилин. при цьому, щоб замаринувати шашлик необхідно хвилин 5-7, а ось підготовчі процедури займають більше часу. Маринуватися м'яса потрібно протягом 2 годин, а також необхідно розмочувати дерев'яні палички в холодній воді близько 30 хвилин, щоб вони не згоріли на сковороді.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Куряча грудка— 1 штука(близько 400-500 грам)
  • Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Сушений коріандр— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— — За смаком
Шашличок на сковороді - фото крок 1 Деревянные палочки замочить в холодной воде на 30 хвилин. готуємо маринад: смешиваем масло, дрібно нарізаний часник, koriandr, соєвий соус. Затем на палочки нанизанный шашлычок опускаем в маринад, заматываем пищевой пленкой и убираем в холодильник на 2 годину.

Шашличок на сковороді - фото крок 2 Достаем шашлычок из холодильника, даємо йому трохи постояти. Затем на сильный огонь ставим удобную большую сковородку (бажано глибоку), наливаем масла и в течение 10 минут обжариваем шашлык со всех сторон.

Шашличок на сковороді - фото крок 3 Готовий шашлик викладаємо на тарілку. Можно проверить готовность, проткнув его вилкой, якщо крові немає, все в полном порядке!

Шашличок на сковороді - фото крок 4 Шашлычок советую подавать со свежими овощами и зеленью!

Подібні рецепти

Фарш з макаронами на сковороді

Яблучне морозиво в домашніх умовах

Просте і ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фаршу з макаронами на сковороді, готуватимемо вже сьогодні! опис приготування: Макарони з м'ясом — це запорука успіху будь-якого обіду або вечері. Для приготування фаршу з макаронами на сковороді я беру зазвичай ...

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді - це відмінний варіант для сімейної вечері в будній день! Не тільки корисно, але ще і просто, і швидко - півгодини і повноцінна вечеря на столі! опис приготування: Минтай - риба з ніжним неяскраво вираженим смаком, доступна за ціною і зовсім не кістлява. Набір цих якос...

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді

Гнізда з фаршем на сковороді досить популярна страва. Як то кажуть, їм сьогодні нас не здивуєш, однак оригінальний вигляд страви завжди пробуджує апетит і приносить естетичне задоволення. опис приготування: Гнізда з фаршем на сковороді — це гранично просте блюдо, яке не вимагає особливих кухар...

Гаряче на сковороді

Гаряче на сковороді

Відмінне доповнення до будь-якого гарніру — це гаряче на сковороді в домашніх умовах. м'ясо, цибуля і спеції — самі розумієте, варіант безвідмовний, як для сімейної вечері, так і для святкового! раджу! опис приготування: Такий класичний рецепт гарячого на сковороді часто називають Бефстроганов...

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...