Рецепт «Фрезье» з полуницею

Рецепт «Фрезье» з полуницею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Торт "; Фрезье" — найяскравіший представник Франції. ніжний бісквіт, два види крему і полуниця… Пропоную кращий рецепт чудового і ошатного торта, який безсумнівно прикрасить святковий стіл!

опис приготування:

& Quot; Фрезье" — одні з найсмачніших десертів, відомих у всьому світі. сьогодні розповім, як приготувати цей торт. Десерт досить складний в приготуванні: два крему, мигдальний бісквіт, мигдальна крихта, сироп для просочення і полуниця. багато процесів, але результат того вартий! Торт виходить повітряним, солодким, зі свіжістю і кислинкою свіжої полуниці — відмінне поєднання смаків!

  • яйця— 6 штук(3-для тіста, 1 ціле яйце і 2 жовтка-для заварного крему, 1-для вершкового крему)
  • цукор— 370 грам(90-для тіста, 80-для сиропу, 25-для посыпки, 125-для вершкового крему, 50-для заварного крему)
  • борошно— 75 грам
  • мигдаль мелений— 55 грам( 30-в тісто, 25-для мигдальної крихти)
  • Вершкове масло— 355 грам(25-для тіста, 330-для вершкового крему)
  • Полуниця— 750 грам
  • Вода для сиропу— 60 мілілітрів
  • молоко— 270 мілілітрів(200-для заварного крему, 70-для вершкового крему)
  • вершки 30%  — 50 грам
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 15 грам
1 Для бісквіта відокремте жовтки від білків. Жовтки збийте з цукром. Білки збийте окремо до стійких піків.

2 Додайте борошно і мелений мигдаль, акуратно все перемішайте. Перельоті тісто в форму і відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин. Готовий бісквіт розрізати на 2 коржа.

3 Для крихти змішайте вершкове масло, борошно, цукор і мелений мигдаль. Викладіть крихту на деко і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів 8-9 хвилин.

4 Для заварного крему в каструлі змішайте молоко, вершки, яйце і жовтки, цукор і ванільний цукор і поставте на водяну баню. постійно помішуючи, доведіть майже до кипіння. Додайте крохмаль і варіть крем на водяній бані до загустіння.

5 Процідити крем через сито, перелийте в глибокий посуд і накрийте харчовою плівкою, щоб вона щільно лягла на крем. зваріть сироп: воду з цукром поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

6 Для вершкового крему: яйце з цукром збийте до пишності і влийте гаряче молоко. Доведіть крем до кипіння і остудіть. Додайте масло кімнатної температури і за допомогою міксера збийте крем до пишності.

7 полуницю помийте, видаліть хвостики і розрізати навпіл. Викладіть вздовж бортика рознімної форми зрізом назовні. Покладіть бісквіт і просочіть його сиропом.

8 Іншу полуницю викладіть цілими ягодами по всій поверхні і залийте заварним кремом.

9 Зверху накрийте другим коржем бісквіта. Просочіть бісквіт сиропом і змастіть вершковим кремом.

10 По центру торта поставте кулінарне кільце і прикрасьте торт мигдальної крихтою. Центр залиште порожнім.

11 Розріжте полуницю на четвертинки і красиво прикрасьте серединку. Додайте для контрасту листочки м'яти.

12 Дайте торту настоятися в холодильнику 1-2 годину. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Смузі з тархуном і полуницею

Полуничний торт «Фрезье»

Смузи з тархуном, полуницею і абрикосами - прекрасний початок спекотного літнього дня! Смачний і ситний коктейль, повний свіжих вітамінів і корисної клітковини, буде готовий за лічені хвилини. опис приготування: Перед вами простий і швидкий рецепт, як приготувати смузі з тархуном і полуницею. ...

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...

Хлібні кексики з полуницею

Хлібні кексики з полуницею

Рецепт приготування кексів з білого хліба з коричневим маслом, лимонною цедрою, панірувальними сухарями, полуницею і збитими вершками. опис приготування: Ці ніжні кексики готуються зі звичайного білого хліба всього за 30 хвилин. палички вершкового масла— 3/4 штуки цукрового піску— 1 Чайна л...

Шарлотка з полуницею і яблуками

Шарлотка з полуницею і яблуками

Шарлотка з полуницею і яблуками — прекрасна ідея для легкого десерту. Одна тільки неув'язочка, коли достигла полуниця, немає ще яблук нового врожаю, а коли дозріли яблука, відійшла полуниця. Не біда! опис приготування: Шарлотка з полуницею і яблуками можна дуже красиво прикрасити, верх залити ...

Шарлотка з полуницею

Шарлотка з полуницею

У сезон полуниці раджу вам приготувати шарлотку з полуницею. Усе, що вам знадобиться — змішувач, 40 хвилин і гарний настрій. рецепт — дуже простий, а начинку можна змінювати під настрій. опис приготування: Шарлотку приготувати дуже просто. Головне добре збити яйця, щоб пиріг вийшов ніжним і по...