Рецепти muscleman.com.ua
Грушевый клафути
Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...
Соус в горщиках
У деяких регіонах нашої країни соусом прийнято називати не тільки рідкі приправи до страв, але і густе рагу з м'яса, картоплі та інших овочів. Простий рецепт соусу в горщиках — для вашого столу! опис приготування: Не знаю, звідки пішла така традиція, але моя бабуся, наприклад, до сих пір назив...
Фрикасе в винном соусе
Відмінний варіант для вихідного вечері в тісному колі сім'ї — це фрикасе в винному соусі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ніжне м'ясо з неповторним ароматом з французької рецептом. опис приготування: Це традиційне французьке блюдо готують з білого м'яса, найчастіше курки, кролик...
Фаршировані помідори
фаршировані помідори — дуже ефектна, проста в приготуванні і смачна закуска, яка прикрасить абсолютно будь-який стіл. рецепт універсальний, інгредієнти можуть бути будь-якими, виходить чудово! опис приготування: Хочете приготувати дуже смачну, ефектно дивляться на будь-якому столі і досить про...
Суп рецепти «Пити»
Рецепт приготування східного супу Шурпа з баранини, лука, болгарським перцем, морква, картоплі і зелені. опис приготування: Şurpa — популярний східний суп. Для страви характерна підвищена жирність і великий вміст зелені і спецій. Овочі для шурпи нарізаються крупно. Найчастіше страву готують з ...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Хе з моркви і кальмарів
Салат хе відноситься до традиційної корейської кухні, а як відомо, вони ще ті любителі гостренького! Ось і салат виходить неймовірно гострим і пікантним. Морква прекрасно поєднується з кальмарами! опис приготування: Приготуємо хе з моркви і кальмарів в домашніх умовах. Моркву натріть на спеціа...
Стейк у винному соусі
Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота! опис приготування: Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Мари...
Серце куряче
До вашої уваги — рецепт приготування смачної страви з курячих сердечок. мабуть, найпростіший рецепт, який тільки можна уявити — мінімум інгредієнтів і вашої участі. але результат — чудо! опис приготування: курячі сердечка — досить дешевий і живильний субпродукт, однак готують його мало хто. А ...
Хе з риби
Цей класичний корейський рецепт подобається всім, хто хоч раз пробував якісно приготований "; Хе ";. Підійде будь-яка некостлявая риба. Я готую з форелі. опис приготування: Спробуйте приготувати знаменитий салат "; Хе ";. Нічого складного! свіжа риба— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 2-3 штук час...
Грибний суп з молоком
Грибний суп з молоком — ароматний, ніжний, ситний і дуже смачний. Особливу пікантність додає часник. Молоко додає вершкову нотку в загальну гамму смаку. опис приготування: простий, смачний і ситний суп з грибами і молоком готується просто і швидко. Замість бульйону можна взяти воду. В цьому ви...
Солодкий цибульний соус
Соус стане відмінним доповненням до будь-яких м'ясних або рибних страв. Соус має солодкістю за рахунок солодкого лука і кислинкою завдяки томатній пасті. сподіваюся, ви оціните цибульний соус! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування солодкого цибулевого соусу. Ріпчас...
Яловичина з смаженим рисом по Італійськи
Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу. опис приготування: Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу. Мал— 1 Склянка оливкова олія— 2 Ст. ложки фарш із яловичини— 400 грам петр...
Шоколадні цукерки «сніжинка»
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, как приготовить шоколадные конфеты "Снежки". Это белый трюфель, который получается невероятно вкусным и красивым. Такие конфеты отлично подойдут для детских праздников. опис приготування: Всегда лучше, вкуснее и интереснее, если конфеты приготовлены дома. Тому я ...
Соковиті котлети з кальмарів
Котлети з кальмарів виходять дуже ніжними і смачними. Їх можна приготувати на звичайний сімейний вечерю. Але вони цілком можуть стати окрасою і святкового столу. Добре на гарнір подати відварний рис кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам яйце (відокремити жовток від яйця) — 1 штука Čerstvyj хл...
Шарлотка дієтична з яблуками
Шарлотка завжди буде однією з найпопулярніших випічок. Але не всі можуть дозволити собі насолодитися цим пирогом, тому ми пропонуємо сьогодні приготувати дієтичну шарлотку з яблуками. опис приготування: Справа в тому, що ми знизимо зміст таких продуктів як пшеничне борошно, цукор. Змішаємо їх ...
Суп з тортеллини
Рецепт приготування супу з консервованими помідорами, тортеллини, смаженою цибулею, часником, шпинатом і сиром Пармезан. опис приготування: Цей легкий італійський супчик з консервованими томатами і тортеллини готується неймовірно швидко. оливкового масла— 1 Ст. ложка часнику— 2 зубчики лук...
Спагеті з морськими гребінцями і цибулею
Швидкий рецепт приготування спагетті з морськими гребінцями, цибулею-пореєм, лимонною цедрою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння. Злити воду з макаронів...
Глазур для паски без яєчного білка
Напередодні свята пошук нових і оригінальних рецептів стає особливо актуальним. Я хочу поділитися з вами швидким і простим способом, як приготувати глазур для паски без яєчного білка. опис приготування: Для тих, хто не вживає в їжу яйця, або не впевнений в їх якості, ця чудова глазур для паски...
Хаш з тельбуха
У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само. опис приготування: Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як пригот...