Рецепт Яловичина з смаженим рисом по Італійськи

Рецепт Яловичина з смаженим рисом по Італійськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу.

опис приготування:

Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу.

  • Мал— 1 Склянка
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • фарш із яловичини— 400 грам
  • петрушка— 1 Склянка
  • пармезан— 1 штука
  • курячий бульйон— 2 штуки
  • цибуля— 1 штука
  • помідори (у банку)  — 1 штука
  • сіль— 1 штука
  • перець— 1 штука
  • арахісове масло— 1 штука
  • яйце— 2 штуки
Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 1 складові

Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 2 Відваріть рис у воді з половинкою кубика курячого бульйону. нарізаємо помідори, цибуля і петрушку. Перед нарізкою помідори найкраще злегка віджати.

Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 3 Наливаємо столову ложку оливкової олії в сковороду, обсмажуємо цибулю і яловичину. Приправляємо сіллю і перцем.

Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 4 обсмажуємо хвилини 2-3. Після чого додаємо помідори і петрушку. перемішуємо. Готуємо ще протягом кількох хвилин перед додаванням рису.

Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 5 додаємо рис, перемішуємо і готуємо до тих пір поки не випарується майже вся рідина. Додаємо сіль і перець (за смаком). Знімаємо з вогню.

Яловичина з смаженим рисом по Італійськи - фото крок 6 додаємо суміш з арахісового масла і двох яєць в сковороду поки вона не охолола. перемішуємо.
Блюдо готово. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована курка по-італійськи

Окра з смаженим червоним перцем

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи — вишукану страву для любителів європейської, а саме, італійської кухні. Подаються вони з будь-яким гарніром, але, дотримуючись традицій, я подаю с макаронами. опис приготування: Іноді я влаштовую у своїй родині вечір національної кухні. Знайомимося зі стравами різних...

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Що може бути оригінального в такому знайомому нам блюді, як макарони з фрикадельками? Але якщо ми звернемося до європейської кухні, то знайдемо кілька унікальних варіантів. Обов'язково випробуйте цей! опис приготування: Коли ви подивіться, як приготувати спагетті з фрикадельками по-італійськи,...

Яловичина з рисом і овочами

Яловичина з рисом і овочами

Простий рецепт приготування популярного азійського страви зі шматочків яловичини з рисом, перцем, горохом і червоною цибулею. опис приготування: промити м'ясо, злегка підсушити і нарізати невеликими кубиками. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати яловичину в гарячому маслі. Порізати перець на...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...