Рецепт Фрикасе в винном соусе
Відмінний варіант для вихідного вечері в тісному колі сім'ї — це фрикасе в винному соусі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ніжне м'ясо з неповторним ароматом з французької рецептом.
опис приготування:
Це традиційне французьке блюдо готують з білого м'яса, найчастіше курки, кролика, свинини, іноді навіть з голуба, і гасять його в білому соусі, але ми зробимо трохи по-іншому. У цьому рецепті я хочу розповісти вам, як зробити фрикасе в винному соусі, ми так само додамо до страви трохи овочів, що відмінно доповнить його і без того приголомшливий смак. Завдяки маринування шматочки курки стануть дуже ніжними і соковитими, а винний соус відмінно доповнить блюдо. Так що ви можете вранці поставити м'ясо готуватися, а вже ввечері влаштувати для своєї родини відмінний вечеря, адже приготувати фрикасе в винному соусі в домашніх умовах простіше простого.
- курка— 1 штука(приблизно на 2 кг)
- вино— 600 мілілітрів
- Luk-salotų— 2 штуки
- Лук-пориста— 1 штука
- морква— 1 штука
- селера стебла— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 50 грам
- олія арахісова— 3 Ст. ложки
- петрушка свіжа— 40 грам
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
- вода— 2 склянки
По истечении времени мы вынимаем из маринада кусочки курицы и выкладываем их на бумажное полотенце, щоб обсушити. В отдельную посуду переливаем маринад, овощи так же перекладываем в отдельную миску.
Теперь наливаем в сковороду арахисовое масло, добавляем сливочное и обжариваем в этой смеси курицу до румяной корочки, перекладываем ее на тарелку.
Сливаем со сковороду лишнее масло (залишаємо 1-2 столові ложки) и добавляем жидкость, в которой мариновалась курица. Варим ее на медленно огне, пока ее объем не уменьшится вдвое, затем выкладываем на сковороду овощи. Накрываем их крышкой и тушим пол часа.
По истечении времени выкладываем курицу на сковороду, додаємо 2 склянки води, солим и перчим все по вкусу и тушим еще 20 хвилин під кришкою.
Теперь перекладываем курицу и овощи в кастрюльку и накрываем крышкой, щоб вони не охололи. соус проціджують, возвращаем на сковороду и увариваем на медленном гоне на половину. Когда соус уварится и станет густым, мы выкладываем еще теплую курицу с овощами на тарелку и поливаем все винным соусом, подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!
Подібні рецепти
Жульєн з сьомги
Хочу поделиться с вами чудным рецептом приготовления фрикаделек в грибном соусе. Получается очень ароматное, сытное и вкусное дополнение к вашему обеду или ужину. Любой гарнир украсит, спробуйте! опис приготування: Такой рецепт приготовления фрикаделек в грибном соусе отлично подходит для случ...
Гуляш в сливочном соусе
Вкусное и сочное мясо в сливочном соусе — відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Такой гуляш очень нравится деткам. опис приготування: Традиционный гуляш — это сытное блюдо с большим количеством овощей и обязательно красного цвета, который придает блюду паприка и томаты. Но гуляш в нашей с...
Стейк в соевом соусе
Отличное блюдо для пикника под открытым небом — стейк в соевом соусе. Этот рецепт очень популярен в Англии, однако ингредиенты сплошь доступные, поэтому приготовить можно и у нас. опис приготування: Впервые это блюдо я попробовал в ресторане, где оно называлось — лондонский стейк. Понравилось ...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...