Рецепт Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю.
опис приготування:
Пиріг добре подавати зі склянкою молока.
- соди— 2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- рослинної олії— 1 Склянка
- сметани— 1 Склянка
- білого оцту— 2 Ст. ложки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- яйця— 2 штуки
- Арахісове масло:вершкового сиру— 300 грам
- вершкового масла— 120 грам
- Шоколадна глазур: шоколаду— 240 грам
- арахісового масла— 3 Ст. ложки
- кукурудзяного сиропу— 2 Ст. ложки
Тим часом приготувати арахісове масло. У великій мисці електричним міксером збити вершковий сир і масло. Поступово додати цукрову пудру, по 1 склянці за раз, збиваючи після кожного додавання. Збивати на середній швидкості від 3 до 4 хвилин. Додати арахісове масло і збити до однорідності.
2. Викласти один охолоджений корж на великий блюдо і змазати 2/3 чашки арахісового крему. Повторити з рештою шарами. Верхівку і боки пирога змастити кремом. Поставити пиріг в холодильник на 15-20 хвилин. Тим часом приготувати шоколадну глазур. У мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою, змішати нарізаний шоколад, арахісове масло і кукурудзяний сироп. варити, поки шоколад не розтане, і суміш не стане однорідною. Зняти з вогню і збити з вершками.
3. Залити пиріг теплою шоколадною глазур'ю, розрівняти шпателем. Поставити в холодильник принаймні на 30 хвилин. Прибрати з холодильника приблизно за 1 годину перед подачею. Прикрасити зверху рубаним арахісом і подавати.
Подібні рецепти
Бутерброд з арахісовим маслом
Рецепт приготування шоколадного пирога з вершково-арахісової начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці. зроби...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадний пиріг з кремом англез
Рецепт приготування шоколадного пирога з екстрактом мигдалю, ваніллю і шоколадним кремом англез з лісовим горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. просіяти разом 3/4 чашки цукру, борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати тертий шоколад, відкласти в сторону. У мисц...
Шоколадний рулет з вершковим кремом
Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним. кількість порцій: 8-10 напівсолодкий шоколад— 180 грам вода або міцну каву— 3 Ст. ложки яйця великі—...
Шоколадний мус з кремом і фісташками
Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками. опис приготування: Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким...