Рецепт Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Рецепт Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Кількість порцій: 12-16 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю.

опис приготування:

Пиріг добре подавати зі склянкою молока.

  • соди— 2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • рослинної олії— 1 Склянка
  • сметани— 1 Склянка
  • білого оцту— 2 Ст. ложки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки
  • Арахісове масло:вершкового сиру— 300 грам
  • вершкового масла— 120 грам
  • Шоколадна глазур: шоколаду— 240 грам
  • арахісового масла— 3 Ст. ложки
  • кукурудзяного сиропу— 2 Ст. ложки
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змазати маслом 3 круглі форми для пирога, вистелити її пергаментом і змастити його олією. просіяти борошно, цукор, какао-порошок, соду і сіль у велику миску. перемішати. Додати рослинне масло і сметану, збити. Поступово додасть воду і збити. Збити з оцтом і ванільним екстрактом. Збити з яйцями до однорідності. Розділити тісто між трьома підготовленими формами. запікати від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі близько 20 хвилин. Витягти з форми, видалити пергамент і дати коржам повністю охолонути.
Тим часом приготувати арахісове масло. У великій мисці електричним міксером збити вершковий сир і масло. Поступово додати цукрову пудру, по 1 склянці за раз, збиваючи після кожного додавання. Збивати на середній швидкості від 3 до 4 хвилин. Додати арахісове масло і збити до однорідності.

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом - фото крок 2 2. Викласти один охолоджений корж на великий блюдо і змазати 2/3 чашки арахісового крему. Повторити з рештою шарами. Верхівку і боки пирога змастити кремом. Поставити пиріг в холодильник на 15-20 хвилин. Тим часом приготувати шоколадну глазур. У мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою, змішати нарізаний шоколад, арахісове масло і кукурудзяний сироп. варити, поки шоколад не розтане, і суміш не стане однорідною. Зняти з вогню і збити з вершками.

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом - фото крок 3 3. Залити пиріг теплою шоколадною глазур'ю, розрівняти шпателем. Поставити в холодильник принаймні на 30 хвилин. Прибрати з холодильника приблизно за 1 годину перед подачею. Прикрасити зверху рубаним арахісом і подавати.

Подібні рецепти

Шоколадний пиріг з арахісовим маслом

Бутерброд з арахісовим маслом

Рецепт приготування шоколадного пирога з вершково-арахісової начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. зробити тісто. Змішати крихти печива, олія, коричневий цукор і сіль. Викласти суміш у форму для випікання і випікати від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на решітці. зроби...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...

Шоколадний пиріг з кремом англез

Шоколадний пиріг з кремом англез

Рецепт приготування шоколадного пирога з екстрактом мигдалю, ваніллю і шоколадним кремом англез з лісовим горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. просіяти разом 3/4 чашки цукру, борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додати тертий шоколад, відкласти в сторону. У мисц...

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Шоколадний рулет з вершковим кремом

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним. кількість порцій: 8-10 напівсолодкий шоколад— 180 грам вода або міцну каву— 3 Ст. ложки яйця великі—...

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками. опис приготування: Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким...