Рецепт Серце куряче

Рецепт Серце куряче
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
До вашої уваги — рецепт приготування смачної страви з курячих сердечок. мабуть, найпростіший рецепт, який тільки можна уявити — мінімум інгредієнтів і вашої участі. але результат — чудо!

опис приготування:

курячі сердечка — досить дешевий і живильний субпродукт, однак готують його мало хто. А даремно — в будні дні курячі сердечка цілком здатні замінити м'ясо. Коштують вони дешевше, готуються простіше, а виходять досить смачними — особливо, якщо знати, як готувати. Так що, рекомендую прикупити курячі сердечка, а приготувати їх дійсно смачно вам допоможе цей рецепт. Наведений нижче рецепт курячих сердечок максимально простий, він не викличе труднощів навіть у початківців кулінарів. А блюдо, повірте мені, вийде чудове — ситне, смачне, соковите. Подавати курячі сердечка можна майже з будь-яким гарніром — рисом, картопляним пюре, крупами. Удачі в приготуванні!

  • курячі сердечка— 1 кілограм
  • Рослинна олія— 50 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Томатна паста— 200 грам
  • сіль, чорний перець— — За смаком
  • спеції— — За смаком
серце куряче - фото крок 1 Цибуля очистити і нарізати на півкільця. У сотейнику розігріти масло, обсмажити цибулю до м'якості (3-4 хвилини на середньому вогні).

серце куряче - фото крок 2 Курячі сердечка промити і відкинути на друшляк, щоб стекла вода.

серце куряче - фото крок 3 Сердечка додати до цибулі. Перемішати і смажити 2 хвилини на середньому вогні.

серце куряче - фото крок 4 Морква очистити і крупно натерти. Додати в сотейник, обсмажити разом з цибулею і сердечками 2 хвилини.

серце куряче - фото крок 5 Залити вміст сотейником водою або бульйоном — так, щоб рідина повністю покривала овочі і сердечка.

серце куряче - фото крок 6 Додати в сотейник томатну пасту. Довести до кипіння, після чого додати сіль, перець і спеції, зменшити вогонь до мінімального і томити під кришкою не менше 1 годину.

серце куряче - фото крок 7 Через годину блюдо можна знімати з вогню і подавати до столу з улюбленим гарніром і свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Серце свиняче з грибами в сметанному соусі

Серце в горщику

Субпродукти часто містять більше заліза і вітамінів групи В, ніж, наприклад, вирізка. Та й ціною радують. А вже смаком щось як хороші! опис приготування: Субпродукти в сметані, та ще з грибами - це дуже російське блюдо. Раніше такі страви млоїли в російській печі. А зараз нам в допомогу прийш...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...