Рецепт Стейк з соусом Сальса-Верде

Рецепт Стейк з соусом Сальса-Верде
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Великі шматки прожареного м'яса в зеленому соусі Сальса-Верде.

опис приготування:

Готуємо соус Сальса Верде:

В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку.

Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагріється, обсмажуємо стейки близько 4 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейків). Викладаємо стейк на обробну дошку і залишаємо на 10 хвилин накривши плівкою. Подавати з соусом Сальса.


  • говяжа вирізка— 4 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • базилік— 10 штук
  • мелений червоний перець— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 3/4 чайних ложки
  • Worcestershire соус— 1 Чайна ложка
  • оливкова олія— 1/2 склянки
  • м'ята— 20 штук
  • каперсами— 1 Ст. ложка
  • лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
Готуємо соус Сальса Верде:

В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку.

Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагріється, обсмажуємо стейки близько 4 хвилин з кожного боку (в залежності від товщини стейків). Викладаємо стейк на обробну дошку і залишаємо на 10 хвилин накривши плівкою. Подавати з соусом Сальса.


Подібні рецепти

Соус сальса на зиму

Тріска під вершковим соусом

Пікантний соус сальса на зиму можна легко приготувати в домашніх умовах. На це у вас піде близько години і мінімум три дня, щоб заготовка настоялась. опис приготування: Соус сальса на зиму дуже корисний. це, думаю, не секрет. Коли настають холоди і атакують хвороби, необхідно наповнювати орган...

Соус Сальса

Соус Сальса

сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...

Свіжа томатна сальса

Свіжа томатна сальса

Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...

Стейк з арахісовим соусом і брокколі

Стейк з арахісовим соусом і брокколі

Рецепт приготування яловичого стейка з арахісовим маслом, брокколі і зеленою цибулею. опис приготування: Очистити часник і нарізати скибочками імбир. Змішувати часник і імбир в блендері з арахісовим маслом, 1/4 чашки соєвого соусу, 1/4 склянки оцту, цукром, червоним перцем і 2 столовими ложка...

Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки

Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки

Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоною цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкового масла і кінзи. опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. червоного винн...