Рецепт Стейк у винному соусі

Рецепт Стейк у винному соусі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Стейк у винному соусі готується на грилі в духовці. Не хвилюйтесь, в будь-який духовці можна спорудити мангал. Це зовсім нескладно! Соус ми приготуємо з червоного вина, винного оцту і хрону. смакота!

опис приготування:

Стейк у винному соусі готується в два етапи — маринування і запікання. Маринувати стейк в винному соусі треба не менше години. А запікається такий стейк протягом півгодини. Спробуйте!

  • стейк— 300-450 грам(2 шматочка)
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний горошком— 1 Чайна ложка
  • хрін— 2 чайних ложки
  • Червоне сухе вино— 1 Склянка
  • Винний оцет— 4 Ст. ложки
  • часник— 5-6 зубчиків
Стейк у винному соусі - фото крок 1 1. Приготуйте стейки. Ідеальна товщина стейка — 3-4,5 см.

Стейк у винному соусі - фото крок 2 2. У ступці розбийте часник, перець горошком з сіллю.

Стейк у винному соусі - фото крок 3 3. Отриманою кашкою змастіть стейк з обох сторін. Втисніть її в м'ясо.

Стейк у винному соусі - фото крок 4 4. У мисочці змішайте хрін, вино і винний оцет. Хрін краще використовувати без домішок, білий.

Стейк у винному соусі - фото крок 5 5. Отриманим соусом-маринадом залийте стейки, загорніть разом з мискою в харчову плівку і поставте в холодильник на годину. Можна залишити стейки в маринаді і на годину, але смак від цього не зміниться.

Стейк у винному соусі - фото крок 6 6. Перед запіканням стейка спорудити "; мангал" з металевої форми і поставленої на нього решітки. Нагрійте духовку до температури 180 градусів. Поставте на режим "; гриль ";.

Стейк у винному соусі - фото крок 7 7. М'ясо викладіть на решітку, температуру знизьте до 150. Форму з винним соусом, в якому маринувався стейк, відправте в духовку разом з м'ясом. Форму з соусом поставте на верхню полицю.

Стейк у винному соусі - фото крок 8 8. запікайте стейк 12 хвилин з одного боку, потім переверніть і запікайте ще 10 хвилин.

Стейк у винному соусі - фото крок 9 9. По закінченню зазначеного часу, витягніть з духовки м'ясо і форму з соусом. У винний соус влийте сік з форми, яка була під гратами, сок вылейте к винному соусу. Туди ж викладіть м'ясо. Кілька разів переверніть і залиште на дві хвилини в соусі.

Стейк у винному соусі - фото крок 10 10. Стейк у винному соусі готовий! Подавайте з рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина у винному соусі

Яловичина, томлена з морквою в винному соусі

Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Яловичі реберця в червоному винному соусі

Рецепт приготування яловичих реберець з ріпою, морквою, селерою, в'яленими помідорами, чебрецем, шавлією і червоним вином. опис приготування: Ніжні яловичі реберця з овочами і зеленню в винному соусі оцінять справжні гурмани. яловичих ребер— 2.7 кілограма сіль і чорний перець— — За смаком бо...

Фрукти в винному сиропі

Фрукти в винному сиропі

Смачний десерт їх фруктів. Цього разу у мене були під рукою груші, але таким же способом можна приготувати яблука або інші фрукти. опис приготування: Простий і одночасно вишуканий десерт. Для його приготування вимийте і бланшувати фрукти. видаліть шкірку, змішайте інгредієнти для сиропу. Довед...

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Яловичий стейк в соусі «терияки»

Для рецепта найголовніше - м'ясо. Варто вибирати червоне м'ясо, краще з тонкими жировими прошарками. Ця страва дуже популярно в Америці. розповім, як приготувати яловичий стейк в соусі "; Теріякі ";. опис приготування: Хоча соус класичний японський, блюдо придумали в Америці, адже в Японії з ц...

Стейк в сирному соусі

Стейк в сирному соусі

Сьогодні ми приготуємо стейк в сирному соусі за всіма правилами Американської кухні. М'ясне блюдо з неймовірним ароматом і соковитим смаком. кількість порцій: 2 яловичий стейк— 2 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки сіль— 2 щіпки(за смаком) чорний перець— 2 щіпки(за смаком) вершкове масло— 4 Ст. л...