Рецепт Хаш з тельбуха

Рецепт Хаш з тельбуха
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 7 г. 0 хв.
У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само.

опис приготування:

Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як приготувати хаш з тельбуха і інших частин баранини. Цей суп раніше було прийнято варити на сніданок, так як він дуже бадьорить. Але я б його краще подавала на обід. Процес приготування не так складний, але за часом проходить довго.

  • баранячий мову— 1 штука
  • баранячий шлунок— 1 штука
  • бараняча голова— 1 штука
  • баранячі ноги— 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
Хаш з тельбуха - фото крок 1 м'ясо обпалити, щоб не залишилося вовни. шкіру відскоблити, а голову розділіть на частини, видаливши мізки.

Хаш з тельбуха - фото крок 2 Обдайте окропом шлунок, почистіть його до білого кольору.

Хаш з тельбуха - фото крок 3 Голову і копита залийте великою кількістю води в каструлі. Покладіть в неї очищену цибулю. Доведіть воду до кипіння, а потім варіть до готовності. В іншій каструлі варіть мову з водою і цибулею. Не забувайте прибирати піну шумівкою.

Хаш з тельбуха - фото крок 4 Шлунок доведіть до кипіння разом з водою. Потім цю воду злийте, а шлунок промийте. Залийте м'ясо нової водою, тепер варіть його протягом 6 годин до готовності.

Хаш з тельбуха - фото крок 5 бульйон, в якому варилися копита і голова, буде основою супу. У нього додайте подрібнений часник і шматочки м'яса з мовою. Смачного!

Подібні рецепти

Грузинський хаш

Вірменський хаш

Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую! опис приготування: Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незваж...

Хаш з курки

Хаш з курки

Любителі ви ситні і наваристі м'ясні супи? Якщо так, то мною описаний рецепт саме для вас. У ньому ви знайдете все, що вам так подобається, адже я пропоную кавказьке національне ситне блюдо. опис приготування: А саме я хочу вам розповісти, як приготувати хаш з курки. Цей древній суп взагалі-то...

Хаш з рубця

Хаш з рубця

Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт. опис приготування: Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як п...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...