Рецепти muscleman.com.ua
Суп з пореєм і картоплею
Дуже ніжний і смачний супчик на обід для всієї родини я хочу запропонувати вам спробувати. Рецепт нескладний і однозначно заслуговує на увагу, так що рекомендую обов'язково його брати на замітку. опис приготування: Поспішаю показати вам нескладну ідею, як приготувати суп з пореєм і картоплею. ...
Соус з вершків та майонезу
Бажаєте по-новому приготувати улюблене блюдо? Ніщо так не освіжає, як легкий вершковий соус. А з цим рецептом соусу з вершків і майонезу ви відчуєте на своєму кулінарному досвіді! опис приготування: Існує багато різних вершкових соусів, але мені чомусь подобається саме ця версія тар-тара. Він ...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Фахитас з яловичиною
Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...
Сніданок крекери Гострою
Є кілька варіантів глазурі для пасок, я хочу запропонувати простий і перевірений. Білкова глазур відмінно застигає, також з плюсів то, що на ній добре тримається кондитерська посипання. опис приготування: Швидко застигає і не кришиться глазур, при приготуванні якої білок не збивається, а розти...
Вершкова гарбуз з фрикадельками
гарбуз — яскравий і корисний овоч, з якого можна приготувати безліч смачних страв. рекомендую рецепт, як приготувати вершкову гарбуз з фрикадельками. смачно, ситно і просто! опис приготування: фрикадельки, запечені на овочевий "; подушці" з вершками — & Quot блюдо; 2 в 1 & Quot;, гаряче і гарн...
Шашлик по-Карський
Чудовий і чудовий шашлик по-Карський — страву спеціально для тих, хто любить і цінує шашлик. Особливість приготування його полягає в тому, що готується шашлик цілим шматком. Дуже смачно! опис приготування: Шашлик по-Карський — дуже просте блюдо, за своєю суттю. Готувати його дуже легко, проте ...
Шоколадний пиріг з вишнею
Шоколадний пиріг з вишнею — простий і нехитрий пиріг, однак подати його не соромно навіть дорогим гостям. Приготувати шоколадний пиріг з вишнею нескладно — рецепт буде по плечу кожному. опис приготування: буває, нагрянуть гості на чай — а запропонувати до чаю абсолютно нічого. У таких випадках...
Голубці (простий рецепт)
Навряд чи російська людина не любить або не знає таке блюдо, як голубці. це ситне, просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно готувати. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці! опис приготування: Такі голубці виходять м'якими і соковитими. Більш того, це блюдо з розряду економне. Г...
Суп з печерицями та плавленим сиром
Поєднання молочного смаку з насиченим грибним є класичним, тому пропонуємо рецепт, як приготувати суп з печерицями та плавленим сиром. Смак виходить збалансованим і тонким. опис приготування: В цьому супі витримано ідеальне поєднання насиченого грибного смаку печериць і легкої вершкової нотки ...
Холодний «Гарячий шоколад»
Якщо ви любите гарячий шоколад, але влітку хочете прохолодний напій, розповім вам, як приготувати холодний "; Гарячий шоколад ";, солодкий, ароматний і дуже смачний напій! Побалуйте себя! опис приготування: Гарячий шоколад смачний не тільки гарячим, і цей рецепт - відмінне тому підтвердження! ...
Шоколадне печиво з начинками на вибір
Рецепт приготування печива з какао, ванільним екстрактом, білим шоколадом і начинками на вибір. опис приготування: Це яскраве печиво з різноманітними начинками дуже сподобається дітям. палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукрової пудри— 1 Склянка яйце— 1 штука ванільного екстракту— 2 ч...
Фінська вуха «У Калакасі»
У Калакасі — карельське і фінське рибна страва, яке може зустрічатися з такою назвою як "; молочна вуха ";. Готується суп досить просто і з доступних продуктів. опис приготування: Щоб приготувати фінську вуха "; калакейтто" необхідна будь-яка риба з білим, бажано безкістковим філе. підійде так...
Гуляш з курячих потрухів
ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...
Економний вечерю
Хочете нагодувати свою сім'ю ситно і недорого? Я розповім вам, як приготувати економний вечерю. Це буде грецький салат з пастою. На перший погляд поєднання дивне, але це і правда смачно. опис приготування: Наша сім'я полюбила цей простий салатик як вечері саме в літній період. Блюдо виходить д...
Супервоздушные рогалики
Мало хто знає, як приготувати супервоздушние рогалики, але насправді це нескладно: пісочно-дріжджове тісто легке в приготуванні, а начинку можна брати будь-яку: джем, повидло, варення, згущене молоко. опис приготування: Чому ці рогалики виходять настільки повітряними? все тому, що для їх приго...
Суп грибний з гречкою
Перша страва — найважливіша частина обіду. Тому підтримувати різноманітність в обідньому меню не менш важливо, ніж добре поснідати. Пропоную вам рецепт приготування супу грибного з гречкою. опис приготування: Нижче описаний класичний рецепт приготування грибного супу з гречкою. Так вариться ві...
Гриби з овочами в мультиварці
Вся принадність цей страви в тому, що ви можете додати в нього абсолютно будь-які овочі на свій розсуд, чим більше, тим краще. Воно виходить неймовірно смачне, по-літньому соковите і яскраве. опис приготування: звичайно, цей рецепт приготування грибів з овочами в мультиварці більше підходить д...
Спагеті з часником і чилі
Рецепт приготування спагетті з часником, чилі, цедрою лимона і базиліком. опис приготування: Довести в великій каструлі солону воду до кипіння. Додати макарони, зменшити вогонь і варити, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду з макаронів, відклавши в сторону 1/2 чашки рідини. Додати в ка...
Вершковий соус на Пожарського
Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...