Рецепт Вершкова гарбуз з фрикадельками

Рецепт Вершкова гарбуз з фрикадельками
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
гарбуз — яскравий і корисний овоч, з якого можна приготувати безліч смачних страв. рекомендую рецепт, як приготувати вершкову гарбуз з фрикадельками. смачно, ситно і просто!

опис приготування:

фрикадельки, запечені на овочевий "; подушці" з вершками — & Quot блюдо; 2 в 1 & Quot;, гаряче і гарнір. Гарбуз і фрикадельки з індичатини просочуються вершками і ароматами пряних трав. Подробиці дивіться нижче в рецепті.

  • гарбуз— 700 грам(очищена)
  • Картопля— 500 грам
  • фарш індиче— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • розмарин— 1 штука(гілочка)
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Ucho-сунелі— 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок
  • вершки 10%  — 200 мілілітрів
  • петрушка— 3 штуки(для подачі)
Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 1 Підготуйте продукти. Овочі вимийте, очистіть.

Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 2 Гарбуз і картоплю наріжте кубиками по 2х2 см. лук подрібніть.

Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 3 М'ясний фарш, яйце, сіль, перець, ucho-сунелі, подрібнену цибулю з'єднайте, вимішують протягом 3-5 хвилин до однорідності. Сформуйте з фаршу фрикадельки, розміром з волоський горіх. Обсмажте їх до рум'яності на розігрітій олії (2 ст. л.).

Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 4 гарбуз, картопля, сіль і перець за смаком, рослинна олія (2 ст. л.) перемішайте, викладіть у форму для запікання.

Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 5 Зверху розмістіть фрикадельки. Полийте їх гарячими вершками, накрийте форму фольгою. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 25 хвилин. Зніміть фольгу і запікайте ще 25 хвилин до готовності картоплі.

Вершкова гарбуз з фрикадельками - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Вершкова крупа з чилі

Картопляно-вершкова запіканка з цибулею

Рецепт приготування запеченої крупи з сиром Монтерей Джек, вершковим сиром, перцем чилі і паприкою. опис приготування: Крупа має незвичайний пікантно-вершковий смак. Її добре подавати з соковитим біфштексом або яловичими реберцями. крупи— 1 Склянка води— 4 склянки солі— 1/2 чайних ложки сир...

Вершкова курка з тархуном

Вершкова курка з тархуном

Пропоную вашій увазі оригінальне блюдо, яке вам не подадуть ні в одному ресторані — вершкова курка з тархуном. Чистий кулінарна імпровізація, що дала феноменальний результат. раджу! опис приготування: Вершкова курка з тархуном — страва, як я вже казала, дуже неординарне і несподіване. Просто з...

Вершкова паста з горошком

Вершкова паста з горошком

Рецепт приготування італійської пасти з зеленим горошком ,кедровими горіхами, сиром і руколлою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці, додати горошок за 1 хвилину до закінче...

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...

Вершкова паста з шинкою

Вершкова паста з шинкою

Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні. опис приготування: цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто,...