Рецепт Суп з червоної квасолі
Суп з червоної квасолі — дуже смачна страва. Красивий і яскравий колір супу розпалює апетит. Крім того в ньому багато вітамінів і клітковини, що дарує організму корисні речовини. Вам він точно сподобається!
опис приготування:
Чи пам'ятаєте Ви, що перед тим як починати готувати страву з квасолі її необхідно вимочувати у воді близько 8 годин?
Якщо Ви це ще не запам'ятали, то запам'ятайте. Дуже корисно мати це на увазі.
скажу відразу, що суп із червоної квасолі дуже корисний. У ньому немає ніяких шкідливих для організму речовин, тільки все найкорисніше. Зажарку для супу намагайтеся робити якомога простіше і легше, тобто не засмажувати до золотих корок, а тільки злегка обсмажують. Намагайтеся в їжу вживати оливкову олію, замість ріпакового або інших. Воно більш легке і корисне.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- Червона квасоля— 360 грам
- Лавровий лист— 2 штуки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- морква— 1 штука
- Корінь селери— 0,5 штуки
- Картопля— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- овочевий бульйон— 500 мілілітрів
- Лимонний сік— 1 Чайна ложка
- Молотый красный и черный перец, сіль, кмин, — — За смаком
- петрушка— — За смаком
Во время приготовления фасоли следует заготовить овощи. Корінь селери и картофель и лук нарежьте кубиками. Морква порезать полумесяцами, часник подрібнити.
На дно кастрюли налейте оливковое масло и поставьте на огонь. Потім додайте цибулю, морква, а затем и другие овощи. Тушите их на среднем огне около 7 хвилин.
Не забудьте, что овощи следует периодически перемешивать. Додати кмин, сіль, перці.
В зажарку добавьте фасоль вместе с жидкостью.
Влийте овочевий бульйон, додайте лимонний сік. Все довести до кипіння, потім зменшіть вогонь. Варить суп помешивая, ще протягом 15 хвилин.
Подібні рецепти
Шашлик зі свинини класичний
Всім любителям грибних і просто пісних супчиків хочу запропонувати спробувати цей варіант в домашніх умовах. Неймовірно насичений смак і аромат точно нікого не залишить байдужим. рекомендую! опис приготування: Представляю вам класну ідею, як приготувати суп з червоної квасолі без м'яса. сушені...
Суп з червоної квасолі зі свининою
ситний, смачний і в той же час простий суп з червоної квасолі зі свининою можна готувати на обід і навіть вечеря. Незважаючи на присутність свинини в бульйоні, суп виходить дуже легким. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися з вами вкрай вдалим рецептом, як приготувати суп з червоної квас...
Суп з червоної риби
Якщо ви великий любитель перших страв і риби, тоді цей рецепт для вас. Дотримуючись всіх рекомендацій ви дізнаєтеся, як приготувати суп з червоної риби в домашніх умовах! опис приготування: Вершковий суп з червоної риби стане чудовою альтернативою звичним перших страв. Рибу можна вибирати, вих...
Філе червоної риби в духовці
Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...