Рецепт Суп з червоної квасолі

Рецепт Суп з червоної квасолі
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Суп з червоної квасолі — дуже смачна страва. Красивий і яскравий колір супу розпалює апетит. Крім того в ньому багато вітамінів і клітковини, що дарує організму корисні речовини. Вам він точно сподобається!

опис приготування:

Чи пам'ятаєте Ви, що перед тим як починати готувати страву з квасолі її необхідно вимочувати у воді близько 8 годин?

Якщо Ви це ще не запам'ятали, то запам'ятайте. Дуже корисно мати це на увазі.

скажу відразу, що суп із червоної квасолі дуже корисний. У ньому немає ніяких шкідливих для організму речовин, тільки все найкорисніше. Зажарку для супу намагайтеся робити якомога простіше і легше, тобто не засмажувати до золотих корок, а тільки злегка обсмажують. Намагайтеся в їжу вживати оливкову олію, замість ріпакового або інших. Воно більш легке і корисне.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Червона квасоля— 360 грам
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • морква— 1 штука
  • Корінь селери— 0,5 штуки
  • Картопля— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • овочевий бульйон— 500 мілілітрів
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • Молотый красный и черный перец, сіль, кмин,  — — За смаком
  • петрушка— — За смаком
Суп з червоної квасолі - фото крок 1 Замоченную фасоль (замачивать около 6-8 годин) покласти в каструлю і залити водою (5 чашок), додати лавровий лист, сіль (чайну ложку) і поставити на середній вогонь, довести до кипіння. Убрать огонь до минимума, накрыть крышкой и варить так около 1 немає 20 хвилин, поки квасоля не стане м'якою. Затем удалить лавровый лист.

Суп з червоної квасолі - фото крок 2 Во время приготовления фасоли следует заготовить овощи. Корінь селери и картофель и лук нарежьте кубиками. Морква порезать полумесяцами, часник подрібнити.

Суп з червоної квасолі - фото крок 3 На дно кастрюли налейте оливковое масло и поставьте на огонь. Потім додайте цибулю, морква, а затем и другие овощи. Тушите их на среднем огне около 7 хвилин.

Суп з червоної квасолі - фото крок 4 Не забудьте, что овощи следует периодически перемешивать. Додати кмин, сіль, перці.

Суп з червоної квасолі - фото крок 5 В зажарку добавьте фасоль вместе с жидкостью.

Суп з червоної квасолі - фото крок 6 Влийте овочевий бульйон, додайте лимонний сік. Все довести до кипіння, потім зменшіть вогонь. Варить суп помешивая, ще протягом 15 хвилин.

Подібні рецепти

Суп з червоної квасолі без м'яса

Шашлик зі свинини класичний

Всім любителям грибних і просто пісних супчиків хочу запропонувати спробувати цей варіант в домашніх умовах. Неймовірно насичений смак і аромат точно нікого не залишить байдужим. рекомендую! опис приготування: Представляю вам класну ідею, як приготувати суп з червоної квасолі без м'яса. сушені...

Суп з червоної квасолі зі свининою

Суп з червоної квасолі зі свининою

ситний, смачний і в той же час простий суп з червоної квасолі зі свининою можна готувати на обід і навіть вечеря. Незважаючи на присутність свинини в бульйоні, суп виходить дуже легким. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися з вами вкрай вдалим рецептом, як приготувати суп з червоної квас...

Суп з червоної риби

Суп з червоної риби

Якщо ви великий любитель перших страв і риби, тоді цей рецепт для вас. Дотримуючись всіх рекомендацій ви дізнаєтеся, як приготувати суп з червоної риби в домашніх умовах! опис приготування: Вершковий суп з червоної риби стане чудовою альтернативою звичним перших страв. Рибу можна вибирати, вих...

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...