Рецепт Гуляш з курячих потрухів

Рецепт Гуляш з курячих потрухів
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів.

опис приготування:

Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів досить легко і просто, я розповім вам, як приготувати цю страву.

  • курячі шлуночки— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • помідор— 3-4 штук
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • паприка сушена— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Перець чилі— 1 штука(за смаком)
  • зелень— 30 грам(базилік, петрушка, Braai)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
  • цукор— 1 щіпка(за смаком)
  • Томатний сік— 150 мілілітрів
Гуляш з курячих потрухів - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Помиємо і почистимо шлуночки, очистимо часник і ріпчасту цибулю, помідори очистимо від шкірки, помиємо зелень.

Гуляш з курячих потрухів - фото крок 2 У глибокій сковороді або товстостінній каструлі нагріваємо олію. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на маслі до легкого золотистого кольору.

Гуляш з курячих потрухів - фото крок 3 Додаємо до цибулі паприку, перемішуємо і викладаємо курячі шлуночки. Розводимо томатну пасту в підлогу склянці води, заливаємо шлуночки. Закриваємо кришкою і готуємо один годину на невеликому вогні. Потім додаємо нарізані помідори, сіль, перець чилі і цукор. Готуємо ще одну годину на слабкому вогні і під кришкою.

Гуляш з курячих потрухів - фото крок 4 Подрібнюємо часник і дрібно рубаємо зелень, додаємо до гуляшу , перемішуємо. Додаємо томатний сік і кип'ятимо 10 хвилин.

Подібні рецепти

Холодець з курячих потрухів

Шоколадний рулет

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...

Суп з курячих потрухів

Суп з курячих потрухів

Рецепт супу з курячих потрухів — в допомогу господарці. Кому не подобаються страви з потрухів, той не пробував цей суп! ароматний, наваристий, ситний, а головне — дуже смачний суп для вас і вашої родини. опис приготування: В умілих руках — і potroha ласощі. головне — пам'ятати про те, що тельб...

Гуляш з курячих сердечок

Гуляш з курячих сердечок

А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається! опис приготування: З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з ни...

Гуляш зі шлунків курячих

Гуляш зі шлунків курячих

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...