Рецепти muscleman.com.ua
Шарлотка з яблуками без борошна
Найсмачніший і ніжний пиріг всіх часів і народів — шарлотка. Десерт воістину народний, адже його готують майже в кожній країні, звичайно, з невеликими змінами опис приготування: Оригінальний рецепт манної шарлотки може припасти до душі кожної господині. Блюдо дійсно вкрай незвично і, на перший...
Гороховий суп з копченими крильцями
Гороховий суп з копченими крильцями готується просто і швидко — в годину. Горох можна замочити, а можна просто поварити подовше. На каструлю супу знадобиться штук 5 готових копчених крилець. опис приготування: Як приготувати гороховий суп з копченими крильцями? 1. Горох промийте гарячою водою....
Соєве м'ясо
Я пропоную вам дізнатися, як приготувати соєве м'ясо за всіма законами кулінарії. Процес приготування займає небагато часу, тому дивіться, як приготувати соєве м'ясо по-корейськи! опис приготування: завдяки тому, що головний інгредієнт має нейтральний смак, з ним можна експериментувати: додава...
Солянка з печерицями
Хочу звернути вашу увагу на цей нескладний варіант, як приготувати солянку з консервованими печерицями та двома видами капусти. дуже ситно, ароматний і неймовірно смачно! опис приготування: 1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. 2. Цибулю і моркву очистіть і подрібніть. Викладіть н...
Салат «полосатик»
Обожнюю мариновані гриби, а особливо - печериці. Раніше купувала їх у великій кількості, але зараз роблю сама. Це і дешевше, і смачніше. опис приготування: Такі грибочки робляться досить просто, а радувати вас будуть цілий рік! печериці— 800-900 грам Перець запашний горошком— 6 штук цукор— 1...
Грибний жульєн з вершками
Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...
Суфле з брокколі і трьох видів сиру
Рецепт приготування десерту з брокколі і сирів кількість порцій: 6 брокколі— 500 грам сиру чеддер— 25 грам швейцарського сиру— 25 грам пармезан— 25 грам вершкового масла— 1,5 Ст. ложки борошна— 1 Ст. ложка молока— 150 мілілітрів яйця— 3 штуки яєчні білки— 2 штуки тертого мускатного ореха— 1 щіп...
Сендвічі з морозивом
Рецепт приготування солодких сендвічів у вигляді сердечок з полуничним морозивом. опис приготування: У середній мисці просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити вершкове масло, ваніль і цукор. Додати яйця і молоко. Додати с...
Єреван Гат
Дуже смачне ласощі, ніжний десерт або єреванська гата! Як не назви цю чудову випічку, все одно доведеться повторювати! Адже вона закохує в себе з першого укусу, це щось неймовірне! опис приготування: Існують різні рецепти гати, але всі вони відрізняються переважно тестом. А начинка, яка назива...
Суп весняний
Весни залишилося вже зовсім трохи, а я так ще і не поділився з вами класним рецептом першого страви. сьогодні розповім, як приготувати суп весняний. Він дуже легкий і з цікавим смаком. опис приготування: Цей легкий бульончик насичений вітаміном С і містить абсолютно невелика кількість жирів. м...
Flol
Рецепт приготування м'ясного супу з овочами і спеціями по-вірменськи. опис приготування: Яловичина ретельно промивається, а потім з неї зрізаються всі плівки, сухожилля і жирові залишки. Вона вариться при слабкому кипінні до готовності. Отриманий бульйон зціджує, а м'ясо ріжеться на порційні ш...
Горохова каша з копченими реберцями
Прохолодною восени всім хочеться тепла. А найтепліше блюдо — це каша. смачна, корисна, ситна — горохова каша відмінно зігріє вас в осінній дощовий день. опис приготування: Горох треба замочити, а потім поставити на вогонь в глибокій сковороді, заливши водою. Ребра обсмажте і додайте до майже г...
Грибний соус з беконом
Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому во...
Квасолевий суп на курячому бульйоні
Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Шоколадний торт Потлак
Шоколадний торт з ванільною глазур'ю. опис приготування: У каструлі з'єднати масло, воду і какао і довести до кипіння; віночком збити до отримання однорідної маси. Охолодіть до кімнатної температури. У мисці з'єднати борошно, цукор і сіль. Додати какао суміш; збити на низькій швидкості до отри...
Ялинка з м'яса
Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...
Гульчера
Сьогодні я хочу поділитися рецептом, який прийшов до нас з цікавою країни зі своєрідною кулінарною культурою. це Гульчехра. Блюдо прийшло до нас з Узбекистану. Просте і неповторне! опис приготування: Ця страва настільки просте у виконанні, що навіть дивно, звідки береться такий чудовий і гармо...
Шоколадне фондю
Рецепт шоколадне фондю — приготування ніжного фондю з шоколаду, вершків і коньяку. шоколадне фондю — романтичне блюдо для двох щасливих людей. опис приготування: Дрібно нарізати шоколад. Довести до кипіння вершки в середній каструлі. Зменшіть вогонь до низького і додати нарізаний шоколад. дати...
Суп з курки з локшиною
Крім того, що суп з курки є одним з найсмачніших, він також дуже легко готується. А в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп з курки з локшиною, ароматний, апетитний і ситний! опис приготування: Рекомендую для приготування цього супу використовувати саме домашню локшину, так як вона н...