Рецепт Сендвічі з морозивом

Рецепт Сендвічі з морозивом
Кількість порцій: 24 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування солодких сендвічів у вигляді сердечок з полуничним морозивом.

опис приготування:

У середній мисці просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити вершкове масло, ваніль і цукор. Додати яйця і молоко. Додати суміш борошна і збивати на низькій швидкості. Розділити тісто навпіл, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 170 градусів. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 3 мм. Вирізати з тіста сердечка близько 7 см в діаметрі, використовуючи різні формочки або різаки для печива. Викласти печиво на аркуші для, охолодити близько 30 хвилин. Дістати з холодильника, наколоти печиво виделкою. випікати від 12 до 15 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші випічки, потім дати повністю охолонути на решітці.

Викласти на половину печива морозиво товщиною близько 1 см, накрити зверху половиною. Покласти негайно в морозилку. Подавати прямо з морозилки.

Сендвічі можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику від 3 до 4 днів.


  • розпушувача— 2 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • вершкового масла— 12 Ст. ложок
  • екстракту ванілі— 1 1/2 чайних ложки
  • цукру— 1 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • молока— 1 Ст. ложка
  • полуничного морозива— 1-1.2 кілограма
У середній мисці просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У мисці електричним міксером збити вершкове масло, ваніль і цукор. Додати яйця і молоко. Додати суміш борошна і збивати на низькій швидкості. Розділити тісто навпіл, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 1 час.

Розігріти духовку до 170 градусів. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 3 мм. Вирізати з тіста сердечка близько 7 см в діаметрі, використовуючи різні формочки або різаки для печива. Викласти печиво на аркуші для, охолодити близько 30 хвилин. Дістати з холодильника, наколоти печиво виделкою. випікати від 12 до 15 хвилин. Дати трохи охолонути на аркуші випічки, потім дати повністю охолонути на решітці.

Викласти на половину печива морозиво товщиною близько 1 см, накрити зверху половиною. Покласти негайно в морозилку. Подавати прямо з морозилки.

Сендвічі можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику від 3 до 4 днів.


Подібні рецепти

Шоколадний пудинг з морозивом

Сендвічі в мікрохвильовці на сніданок

Рецепт шоколадний пудинг з морозивом — приготування пудингу з какао і білого шоколаду з корицею і ванільним морозивом. Дуже смачне англійське блюдо на десерт. опис приготування: зробити тісто. Розігріти духовку до 170 градусів зі стійкою в центрі. Просіяти разом борошно, какао-порошок, розпушу...

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Рецепт приготування сендвічів з тушкованими в томатному соусі фрикадельками, карамелізований цибулею і сиром Грюйер. опис приготування: Ці ситні сендвічі цілком можуть замінити ситний обід. багети для сендвічів— За смаком м'яса на вибір— 900 грам петрушки— 2 Ст. ложки солі— 3/4 чайних ложки ...

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами

Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Сендвічі з яловичиною, грибами і швейцарським сиром

Рецепт приготування сендвічів з котлетами з яловичини, цибулею, білими грибами, швейцарським сиром і соусом з майонезу, кетчупу і кайенского перцю. опис приготування: Сендвічі з яловичиною і пряним соусом швидко вгамують голод. майонез— 1/3 склянки кетчупу— 2 Ст. ложки кайенского перцю— 1 Ча...

Сендвічі з ковбасою і халапеньо

Сендвічі з ковбасою і халапеньо

Рецепт приготування сендвічів з ковбасою, халапеньйо і сиром. Апетитні сандвічі з пікантним халапеньо швидко вгамують голод. кількість порцій: 4 ковбаса для сніданку— 4 штуки(шматочки) яйця— 4 штуки молоко навпіл з вершками— ¼ Склянок сіль і перець— 1 За смаком баночка перцю халапеньо— 1 штука ...