Рецепти muscleman.com.ua
Суп з горохом і копченою ковбасою
Чи пробували ви гороховий суп з копченою ковбасою? Настійно рекомендую приготувати! Цей ароматний і ситний суп дуже просто і швидко готуватися, що особливо актуально з нашим швидким ритмом життя. опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з горохом і копченою ковбасою. Варто відзна...
Голубці з курячим м'ясом
Смачні та незвичайні голубці з курячою грудкою, сиром і болгарським перцем, простого приготування. Голубці при запіканні просочать капусту і курку сиром і вершковим маслом - буде неймовірно смачно. опис приготування: У цьому рецепті курячий фарш замінили на курячі відбивні. Голубці фаршируютьс...
Соус «ткемалі» з аличі на зиму
Овочі, ягоди і фрукти будуть зберігається довше, якщо в їх плодах є необхідна кількість кислоти. Тоді все заготовки не будуть пліснявіти і можна буде уникнути додавання оцту. опис приготування: Також не буде потрібна і довга стерилізація банок, яка забирає багато сил. Ось саме про такий рецепт...
Суп з кільки в томаті
Як приготувати суп з кількою в томаті? Моя пробабушка готувала такий суп зазвичай в період Великого посту. Він виходить смачним, пісним і трохи рибним. Раджу і вам спробувати, мені подобається. опис приготування: подивіться, як приготувати суп з кількою в томаті. Смачний і наваристий супчик бу...
Конвертики з сирного тесту
Всі люблять фрикадельки - це скромне блюдо з рубленого м'яса, змішаного зі спеціями. Спробуйте приготувати фрикадельки з яловичини з томатним соусом і часниковим хлібом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. 2 скибочки хліба подрібнити в кухонному комбайні до крихти. У великі...
Вершковий сир плавлений
Плавлений сир я часто використовую в приготуванні закусок і інших страв. Але прочитавши склад магазинного вироби, я більше не захотіла його купувати. Тому я вирішила зробити його своїми руками. опис приготування: Як виявилося, рецепт досить простий, а смак набагато краще того, що ви пробували ...
Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі
Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...
Стручкова квасоля з рисом
Гарніри з рису - універсальне додаток для багатьох гарячих страв. Вони поєднуються з куркою, котлетами, печеним м'ясом і різними видами риби. Я знаю кілька перевірених рецептів, як цей. опис приготування: Цей варіант відноситься до азіатської кухні, так як в ньому використовується соєвий соус ...
Суп з курячими потрошками
Ідеальний день починається з легкого супчика. Смачний і ароматний, він освіжає і бадьорить на цілий день. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати суп з курячими потрошками. опис приготування: дуже легкий, практично дієтичний супчик подарує заряд бадьорості та енергії на ціли...
Сухарі для салату
До складу багатьох салатів входять сухарі або грінки. розповідаю, як правильно приготувати сухарі для салату — хрусткі, НЕ пригорілі і відмінно підходять до безлічі салатів. опис приготування: Я ніколи не викидаю хліб — виховання не дозволяє, так привчена. Тому злегка підсохлий хліб у мене пра...
Яловичина в вершках в мультиварці
Яловичина в вершках в мультиварці — дуже простий, але гідний уваги спосіб приготування яловичини. М'ясо виходить ніжним, м'яким і божественним на смак, можна подавати з різними гарнірами. опис приготування: Яловичина в вершках в — це дуже смачна страва, яке віддалено нагадує бефстроганов. Взаг...
Грибний салат з пекінською капустою
Дуже смачний і простий салат для сімейної вечері. Ці продукти є практично в кожному холодильнику, тому проблем з його приготуванням ні у кого не повинно виникнути. опис приготування: Для приготування цього салату можна використовувати будь-які лісові гриби або печериці. також, по бажанню, можн...
Филе трески в духовке
розповідаю, как сделать филе трески в духовке правильно, чтобы рыба просто таяла у вас во рту, но была не безвкусной и не водянистой. Простое горячее блюдо, приготовить которое может каждый. опис приготування: гарячкові файл — доступный ингредиент, в замороженном виде эта рыба стоит довольно д...
Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі
Ніжний і поживний суп красивого кольору з шовковистою структурою. Готується без обсмажування, без жиру, так що цілком підійде і дітям. Спробуйте, це дуже ніжно! опис приготування: Я дуже люблю цей суп і готую його в різних варіаціях. наприклад, замість рису можна використовувати перлову або ві...
Шашлик зі свинини з ананасом і рисом
Рецепт приготування шашлику зі свинини з ананасом і рисом. Якщо ви використовуєте дерев'яні шампури, замочіть їх у воді за 15 хвилин до готування, щоб уникнути загоряння. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Приготувати рис відповідно до інст...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Яловичина з кров'ю
Яловичина з кров'ю — це рецепт приготування стейків найслабшою прожарювання "; блю ";. Для вдалого приготування стейка дуже важливо купити найсвіжіше м'ясо і дотримати деякі технічні правила. опис приготування: Найважливіше в приготуванні цієї страви — підібрати правильне і найсвіжіше м'ясо. З...
Суп з вермішеллю
Хочеться розповісти вам, як приготувати суп з вермішеллю. Цей рецепт також може сподобається вегетаріанцям, адже в складі ми не будемо використовувати м'ясний бульйон. Буде дуже смачно! опис приготування: При подачі рекомендується прикрасити суп рубаною зеленню, а подавати його слід гарячим. Т...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Щи зі свіжої капусти
щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні...