Рецепт Яловичина в вершках в мультиварці
Яловичина в вершках в мультиварці — дуже простий, але гідний уваги спосіб приготування яловичини. М'ясо виходить ніжним, м'яким і божественним на смак, можна подавати з різними гарнірами.
опис приготування:
Яловичина в вершках в — це дуже смачна страва, яке віддалено нагадує бефстроганов. Взагалі яловичина в вершках або в сметані — це завжди надзвичайно смачно. яловичина, приготована в мультиварці з даного рецептом відрізняється апетитним зовнішнім виглядом і особливим смаком. Цибуля і лимонний сік надають м'ясу цікаву смакову нотку, яка прикрасить Ваш обід або вечерю. Таке м'ясо чудово поєднується з різними гарнірами і червоним вином.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 800 грам
- Цибуля— 400 грам
- крем— 6 Ст. ложок
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
Цибуля нарезаем довольно крупными ломтиками.
В чашу мультиварки наливаем масло и складываем мясо. Выставляем режи курица/мясо на 30 хвилин.
В этом время лук посолить, поперчити і добре перемішати.
Сметану смешать с лимонным соком и немного посолить.
Після того, как закончится режим добавляем сметану и лук. Перемешать и если необходимо немного посолить.
Тушим мясо еще около 30 минут в режиме "без крышки".
Смачного!
Подібні рецепти
Кролик в вершках, приготований в мультиварці
Вершки і гриби - думаєте, що це не поєднується? А ви спробуйте приготувати - і здивуєтеся! Читайте, як приготувати гриби тушковані в вершках. Ця страва може стати відмінним доповненням до гарніру. опис приготування: 1. Цей рецепт дуже простий, головне - мати всі необхідні інгредієнти. Почнемо ...
Шоколадний крем-чіз на вершках
Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння! опис приготування: Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще кр...
Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...
Судак в вершках з лісовими грибами
Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...
Гриби, запечені у вершках
Хочу вам розповісти, як приготувати гриби, запечені у вершках. Це класичний рецепт, який напевно повинен бути в запасі у кожної господині. За півгодини — повноцінний вишуканий обід! опис приготування: Цей рецепт грибів, запечених в вершках, дуже простий. І я сподіваюся, що вам він сподобається...