Рецепт Яловичина в вершках в мультиварці

Рецепт Яловичина в вершках в мультиварці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Яловичина в вершках в мультиварці — дуже простий, але гідний уваги спосіб приготування яловичини. М'ясо виходить ніжним, м'яким і божественним на смак, можна подавати з різними гарнірами.

опис приготування:

Яловичина в вершках в — це дуже смачна страва, яке віддалено нагадує бефстроганов. Взагалі яловичина в вершках або в сметані — це завжди надзвичайно смачно. яловичина, приготована в мультиварці з даного рецептом відрізняється апетитним зовнішнім виглядом і особливим смаком. Цибуля і лимонний сік надають м'ясу цікаву смакову нотку, яка прикрасить Ваш обід або вечерю. Таке м'ясо чудово поєднується з різними гарнірами і червоним вином.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 800 грам
  • Цибуля— 400 грам
  • крем— 6 Ст. ложок
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— — За смаком
Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 1 м'ясо промиваємо, очищаем от жилок и пленочки и нарезаем крупными брусочками.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 2 Цибуля нарезаем довольно крупными ломтиками.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 3 В чашу мультиварки наливаем масло и складываем мясо. Выставляем режи курица/мясо на 30 хвилин.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 4 В этом время лук посолить, поперчити і добре перемішати.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 5 Сметану смешать с лимонным соком и немного посолить.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 6 Після того, как закончится режим добавляем сметану и лук. Перемешать и если необходимо немного посолить.

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 7 Тушим мясо еще около 30 минут в режиме "без крышки".

Яловичина в вершках в мультиварці - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Гриби, тушковані в вершках

Кролик в вершках, приготований в мультиварці

Вершки і гриби - думаєте, що це не поєднується? А ви спробуйте приготувати - і здивуєтеся! Читайте, як приготувати гриби тушковані в вершках. Ця страва може стати відмінним доповненням до гарніру. опис приготування: 1. Цей рецепт дуже простий, головне - мати всі необхідні інгредієнти. Почнемо ...

Шоколадний крем-чіз на вершках

Шоколадний крем-чіз на вершках

Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння! опис приготування: Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще кр...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами

Судак в вершках з лісовими грибами — дуже смачне і апетитне блюдо, побудоване на чудовому поєднанні білої риби і лісових грибів. Перед заходом цієї страви встояти просто неможливо. Спробуйте! опис приготування: Чарівне поєднання білої риби з грибами мені відомо вже досить давно. На жаль, ні св...

Гриби, запечені у вершках

Гриби, запечені у вершках

Хочу вам розповісти, як приготувати гриби, запечені у вершках. Це класичний рецепт, який напевно повинен бути в запасі у кожної господині. За півгодини — повноцінний вишуканий обід! опис приготування: Цей рецепт грибів, запечених в вершках, дуже простий. І я сподіваюся, що вам він сподобається...