Рецепт Суп на яловичих реберця

Рецепт Суп на яловичих реберця
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні варю філліпінскіе суп «була», або суп на яловичих реберця, тому відразу ж розповідаю, як його приготувати. Суп розрахований на любителів «гарячіше», в кінці кожен додає гострий перець.

опис приготування:

Суп на яловичих реберця - корисна їжа, головне, щоб м'ясо добре приготувалося і стало м'яким. Щоб посилити смак супу, можна додати бульйонні кубики. Плантан - овочевий банан, його можна замінити на простий зелений банан, але додати його в кінці приготування, щоб сильно не розварився. для супу, замість хліба, подається відварений рис. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати суп на яловичих реберця.

  • яловичі реберця— 2 кілограма
  • м'якоть яловичини— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Картопля— 3 штуки
  • Плантан— 3 штуки(або зелені банани)
  • капуста пекінська— 1 штука
  • соус рибний— 4 Ст. ложки
  • вода— 3 L
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
1 Яловичі реберця і м'якоть розділіть на зручні шматочки, промийте і опустіть на 10 хвилин в киплячу воду. воду злийте, а м'ясо добре промийте під холодною проточною водою.

2 Покладіть оброблені яловичі реберця і нарізану цибулю в чисту каструлю, влийте 3 літра холодної води і доведіть до кипіння. зменшіть вогонь, варите 40 хвилин.

3 Додайте м'якоть яловичини, знову доведіть до кипіння бульйон, зменшіть вогонь і варіть 1,5 годину.

4 Покладіть в бульйон нарізані картоплю і плантан. Варіть на слабкому вогні 10-15 хвилин, до готовності овочів.

5 Додайте в суп пекінську капусту, розрізану на 4 частини, влийте рибний соус, посоліть і поперчіть за смаком. Варіть суп ще 2 хвилини, поки листя капусти не стануть м'якше.

6 Суп на яловичих реберця готовий, подавайте його гарячим, з чашкою відвареного рису. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з яловичих реберець

Рецепт яловичих рулетиков

Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся! опис приготування: Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин ...

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...

Холодець з яловичих литок

Холодець з яловичих литок

холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...

Шашлик з яловичих реберець

Шашлик з яловичих реберець

М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...