Рецепт Суп на яловичих реберця
Сьогодні варю філліпінскіе суп «була», або суп на яловичих реберця, тому відразу ж розповідаю, як його приготувати. Суп розрахований на любителів «гарячіше», в кінці кожен додає гострий перець.
опис приготування:
Суп на яловичих реберця - корисна їжа, головне, щоб м'ясо добре приготувалося і стало м'яким. Щоб посилити смак супу, можна додати бульйонні кубики. Плантан - овочевий банан, його можна замінити на простий зелений банан, але додати його в кінці приготування, щоб сильно не розварився. для супу, замість хліба, подається відварений рис. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати суп на яловичих реберця.
- яловичі реберця— 2 кілограма
- м'якоть яловичини— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Картопля— 3 штуки
- Плантан— 3 штуки(або зелені банани)
- капуста пекінська— 1 штука
- соус рибний— 4 Ст. ложки
- вода— 3 L
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
2 Покладіть оброблені яловичі реберця і нарізану цибулю в чисту каструлю, влийте 3 літра холодної води і доведіть до кипіння. зменшіть вогонь, варите 40 хвилин.
3 Додайте м'якоть яловичини, знову доведіть до кипіння бульйон, зменшіть вогонь і варіть 1,5 годину.
4 Покладіть в бульйон нарізані картоплю і плантан. Варіть на слабкому вогні 10-15 хвилин, до готовності овочів.
5 Додайте в суп пекінську капусту, розрізану на 4 частини, влийте рибний соус, посоліть і поперчіть за смаком. Варіть суп ще 2 хвилини, поки листя капусти не стануть м'якше.
6 Суп на яловичих реберця готовий, подавайте його гарячим, з чашкою відвареного рису. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт яловичих рулетиков
Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся! опис приготування: Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин ...
Холодець з яловичих хвостів
Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...
Шашлик з яловичих реберець
М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...