Рецепти muscleman.com.ua

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...

Ялинка з цукерок

Ялинка з цукерок

Скоро Новий рік, який однаково люблять і чекають і дорослі, та діти. Тому хочу розповісти, як зробити ялинку з цукерок. Можна все кути будинку прикрасити, або в центр святкового столу поставити! опис приготування: розповім сьогодні, як зробити ялинку з цукерок в домашніх умовах! Виходить дуже ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Суп з сиром і ковбасою

Запіканка без борошна і манки

Цей суп вже давно увійшов в розряд моїх улюблених. Неперевершений аромат і неймовірні смакові якості підкорили моє серце з першої ложечки. дивовижний факт, але цей суп сподобався і дітворі! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування супу з сиром і ковбасою. В цьому супі використ...

Судак з грибним соусом

Судак з грибним соусом

Рецепт судак з грибним соусом — приготування смаженої філе судака з соусом з лука, сметани і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю. гриби почистити, а потім нарізати кубиками. Обсмажити цибулю в олії, додати гриби і смажити протягом декількох хвилин. Додати сметану і кип'ятити на п...

Фрикадельки в грибном соусе

Фрикадельки в грибном соусе

Хочу поделиться с вами чудным рецептом приготовления фрикаделек в грибном соусе. Получается очень ароматное, сытное и вкусное дополнение к вашему обеду или ужину. Любой гарнир украсит, спробуйте! опис приготування: Такой рецепт приготовления фрикаделек в грибном соусе отлично подходит для случ...

Скандинавський коктейль

Скандинавський коктейль

смачний салат, містить креветки і копчену рибу. кількість порцій: 4 копчений лосось— 100 грам копчена форель— 100 грам креветки— 100 грам соус Ремулад— 2 Ст. ложки sparzha— 50 грам листя салату— — штук тонкі тости— 4 скибочки соєвий соус— — За смаком((не обов'язково)) оливкова олія— — За смако...

Фруктовий салат з динею

Фруктовий салат з динею

Фруктовий салат з динею придуманий спеціально для тих, хто любить снідати фруктами. Плюс салату з динею в тому, що він легко і швидко готується, він свіжий, запашний і просто дуже смачний. опис приготування: Фруктовий салат з динею — дуже смачне частування на сніданок. Тут багато вітамінів і м...

Грибні пеньки

Грибні пеньки

Бюджетне грибну страву, яке можна подати в будні або на святковий стіл. Воно готується буквально за 30 хвилин при наявності необхідних інгредієнтів. Гриби можуть бути будь-якого сорту — краще лісові. опис приготування: Страву можна приготувати заздалегідь для пікніка або поїздки, взяти з собою...

Грибна ікра з помідорами на зиму

Грибна ікра з помідорами на зиму

Для легкого перекусу або закуски на святковому столі відмінно підійде грибна ікра з помідорами на зиму. Готувати її можна з будь-яких грибів, в тому числі і з лісових. Швидше за все - з печериць. опис приготування: Грибна ікра з помідорами на зиму - це відмінна закуска і гарнір до м'ясних стра...

Глазуровані пастернак і морква

Глазуровані пастернак і морква

Рецепт приготування легкого гарніру з моркви і пастернаку в глазурі з кленового сиропу з беконом і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На нижню стійку в духовці викласти пастернак, морква, бекон і чебрець в один шар на аркуші для випічки. Полити овочі зверху сиропом...

Солодкий соус

Солодкий соус

Цей солодкий соус на основі ананасового соку і укусу прекрасно підійде для м'яса. Він дуже просто готується, прекрасно виглядає на столі, смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. опис приготування: При приготуванні цього соусу не обов'язково використовувати саме ананасовий сік: прекрасно п...

Буряково-кунжутне печиво

Буряково-кунжутне печиво

Спробуйте печиво! Хто не знає, з чого воно, ніколи не здогадається, що буряк — головний інгредієнт! Солодке і ароматне печиво неодмінно оцінять ласуни! опис приготування: Незвичайне і дуже смачне печиво, спробувавши один раз цей десерт, рецепт точно внесете в свою записну книжку. Адже не кожен...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Стручкова квасоля з рисом

Стручкова квасоля з рисом

Гарніри з рису - універсальне додаток для багатьох гарячих страв. Вони поєднуються з куркою, котлетами, печеним м'ясом і різними видами риби. Я знаю кілька перевірених рецептів, як цей. опис приготування: Цей варіант відноситься до азіатської кухні, так як в ньому використовується соєвий соус ...

Соус з сушених грибів

Соус з сушених грибів

грибний соус — універсальне блюдо. В тому сенсі, що його можна подавати практично до будь-якого іншого страви. Тут я викладу рецепт приготування соусу з сушених грибів з фото. опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу з сушених грибів. Його ще називають грибним соусом по-францу...

Фрітатта з овочами і картоплею

Фрітатта з овочами і картоплею

Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром. опис приготування: Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а...

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Глазурь для куличей , которая не осыпается

Здесь вы найдете рецепт глазури, которая не осыпается и не липнет к рукам. Она получается очень красивая и глянцевая. Спробуйте, готується легко і швидко! опис приготування: Рецептом глазури, которая не осыпается, пользуюсь уже очень давно, для меня она самая лучшая. Рецепт её приготовления, в...

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом — шикарний десерт для святкового вечері або романтичного вечора. Виглядає мус приголомшливо, а його смак стане чудовою ноткою на завершення трапези. опис приготування: Шоколадний мус з журавлиною і лаймом готується просто. Спочатку треба розтопити на водяні...