Рецепт Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею.


опис приготування:

Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку.

Злити жир зі сковороди, додати зелену квасолю і 1/3 склянки води. Зменшити вогонь до середнього. накрити кришкою, смажити, поки квасоля не буде готова, від 4 до 5 хвилин. Додати ще води, якщо сковорода швидко стає сухою.

Тонко нарізати скибочками яловичину. Вилити соєву суміш в каструлю. Викласти яловичину і варити, поки м'ясо не нагріється. Додати паростки квасолі і перемішати. Подавати з зеленою квасолею.


  • соєвого соусу— 3 Ст. ложки
  • рисового оцту— 5 чайних ложок
  • кунжутного масла— 1/2 чайних ложки
  • соусу чілі— 1 Чайна ложка
  • оливкового масла— 1 Чайна ложка
  • стейка з яловичини— 3 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зеленої квасолі— 240 грам
  • Фасо паростків— 120 грам
Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону.

У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку.

Злити жир зі сковороди, додати зелену квасолю і 1/3 склянки води. Зменшити вогонь до середнього. накрити кришкою, смажити, поки квасоля не буде готова, від 4 до 5 хвилин. Додати ще води, якщо сковорода швидко стає сухою.

Тонко нарізати скибочками яловичину. Вилити соєву суміш в каструлю. Викласти яловичину і варити, поки м'ясо не нагріється. Додати паростки квасолі і перемішати. Подавати з зеленою квасолею.


Подібні рецепти

Глазурована морква з імбиром

Яловичина з стручкової зеленою квасолею

Дане блюдо особливо актуально в холодну пору року, адже воно володіє абсолютно унікальними зігрівальні властивості. Блюдо вживають і в холодному, і в гарячому вигляді. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування глазурованої моркви з імбиром. З апельсинов...

Глазурована свинина з сальсою з манго

Глазурована свинина з сальсою з манго

Рецепт приготування ароматної свинини в глазурі з цукру з пікантним соусом з манго, червоної цибулі і перцю чилі. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти свинину на фользі, приправити сіллю і перцем. Полити соусом Адоб, посипати коричневим цукром. випік...

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...

Яловичина з квасолею

Яловичина з квасолею

Яловичина з квасолею — дуже смачне і ситне блюдо. Дуже смачно подавати таке блюдо зі свіжою зеленню і свіжими овочами. прекрасне блюдо, яке підійде до будь-якого столу! опис приготування: Яловичина з квасолею — основне блюдо, яке можна приготувати дуже швидко до вечері або обіду. Найважливіше...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...