Рецепт Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно!
опис приготування:
Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичина була ніжною, тушкуйте її в цілому два години. Обжарка шматочків яловичини дозволяє зберегти соковитість м'яса. Сік як би замикається всередині. Але обсмажувати м'ясо потрібно на сильному вогні і малими порціями, якщо м'яса буде тісно воно буде гаситися, а не обсмажувати. Гуляш з яловичини з картоплею — це справжнє блюдо-трансформер. Додавайте замість пасти, свіжі томати, зелень, кабачки або баклажани. головне, щоб м'ясо було тільки-тільки покрито рідиною. Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 700 грам
- Цибуля— 100 грам
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- часник— 2 часточки
- Томатна паста— 30 грам
- Солодкий перець— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 1 кілограм
- вода— 1 літр
Цибулю і часник дрібно порізати.
Цибуля и чеснок обжарить на раскаленном масле.
Мясо обжарить с луком на сильном огне и все переложить в кастрюлю с толстым дном.
Мясо с луком залить водой и оставить тушится под крышкой на слабом огне полтора часа.
Порезать морковь и перец.
К мясу добавить перец и морковь.
Картопля порезать крупно и добавить к гуляшу.
Гуляш заправить специями, томатной пастой и тушить еще полчаса.
Подібні рецепти
Млинці Крумкейк
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з овочами
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...
Хашлама з яловичини з картоплею
Хашлама з яловичини з картоплею за оригінальним рецептом готується більш 4 годин. Це дуже смачна страва, батьківщину якого відновити сьогодні досить важко. опис приготування: Хашлама з яловичини з картоплею — це дуже смачне і наваристий блюдо. що, потрібно визнати, що такий варіант хашламу має...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...