Рецепт Шніцель з капусти
Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним.
опис приготування:
Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде не зручно робити конвертики. Якщо ви не особливо любите смажене, то шніцель з капусти можна запекти в духовці при 220 градусах. Запікати страву слід близько 20-30 хвилин, одного разу перевернувши.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- Качан капусти— 0,5 штуки
- Адигейський сир (панірований) — 500 грам
- борошно— 200 грам
- крем— 200 грам
- куркума— 1 Чайна ложка
- каррі— 1 Чайна ложка
- Коріанра— 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі— — За смаком
- Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
Затем на сковородку выложить нарезанный слайсами адыгейский сыр.
Обжарить сыр с двух сторон и убрать с огня.
Сваренный кочан разделить на отдельные листья, слегка отбить каждый лист в местах сгиба и завернуть в него обжаренный сыр.
Згорнути в конвертик.
Далее конвертик обвалять в муке.
Обмакнуть конвертик в смесь, сделанную из сметаны, kurkumи, кориандра и соли, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Конвертик готов для жарки. Сделайте так со всеми конвертиками.
И затем обжаривать на сковородке.
Обжаривать с двух сторон до золотистой корочки.
Подібні рецепти
Шніцель (класичний рецепт)
Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...
Шніцель з курячого фаршу
Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...
Шніцель з курячої грудки
Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...
Шніцель капустяний з лушпиння заправкою
Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...
Шніцель капустяний з сиром
Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в я...