Рецепт Шніцель з капусти

Рецепт Шніцель з капусти
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним.

опис приготування:

Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде не зручно робити конвертики. Якщо ви не особливо любите смажене, то шніцель з капусти можна запекти в духовці при 220 градусах. Запікати страву слід близько 20-30 хвилин, одного разу перевернувши.

Бажаю удачі і приємного апетиту!


  • Качан капусти— 0,5 штуки
  • Адигейський сир (панірований)  — 500 грам
  • борошно— 200 грам
  • крем— 200 грам
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • каррі— 1 Чайна ложка
  • Коріанра— 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі— — За смаком
  • Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
Шніцель з капусти - фото крок 1 Перше що потрібно зробити, это поставить вариться половину кочана капусты в соленной воде. В это время в сковородке разогреть масло, добавить карри и черный перец. Слегка их поджарить.

Шніцель з капусти - фото крок 2 Затем на сковородку выложить нарезанный слайсами адыгейский сыр.

Шніцель з капусти - фото крок 3 Обжарить сыр с двух сторон и убрать с огня.

Шніцель з капусти - фото крок 4 Сваренный кочан разделить на отдельные листья, слегка отбить каждый лист в местах сгиба и завернуть в него обжаренный сыр.

Шніцель з капусти - фото крок 5 Згорнути в конвертик.

Шніцель з капусти - фото крок 6 Далее конвертик обвалять в муке.

Шніцель з капусти - фото крок 7 Обмакнуть конвертик в смесь, сделанную из сметаны, kurkumи, кориандра и соли, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Конвертик готов для жарки. Сделайте так со всеми конвертиками.

Шніцель з капусти - фото крок 8 И затем обжаривать на сковородке.

Шніцель з капусти - фото крок 9 Обжаривать с двух сторон до золотистой корочки.

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель (класичний рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...

Шніцель капустяний з сиром

Шніцель капустяний з сиром

Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, упевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля капустяного з сиром. Сир виступає в я...