Рецепти muscleman.com.ua

Соус на рибному бульйоні

Соус на рибному бульйоні

Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...

Гратен з помідорів

Гратен з помідорів

Гратен з помідорів — це просте і смачне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: У приготуванні грата з помідорів немає нічого складного, до того ж таке апетитне блюдо готується досить швидко, а виходить воно дуже соковите і сма...

Шоколадні цукерки «сніжинка»

Шоколадні цукерки «сніжинка»

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, как приготовить шоколадные конфеты "Снежки". Это белый трюфель, который получается невероятно вкусным и красивым. Такие конфеты отлично подойдут для детских праздников. опис приготування: Всегда лучше, вкуснее и интереснее, если конфеты приготовлены дома. Тому я ...

Суп с потрохами

Суп с потрохами

& Quot; Ех, щас б супчика, що вартості для!.." — мріяв Гліб Жеглов в знаменитому фільмі. А чого мріяти-то, якщо приготувати ароматний наваристий суп з потрухами зовсім нескладно? пробуємо! опис приготування: Секрет приготування дійсно смачного супу з потрохами — як не дивно це звучить, в самих...

Холодець зі свинячих ніжок

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Яловичина з кров'ю

Яловичина з кров'ю

Яловичина з кров'ю — це рецепт приготування стейків найслабшою прожарювання "; блю ";. Для вдалого приготування стейка дуже важливо купити найсвіжіше м'ясо і дотримати деякі технічні правила. опис приготування: Найважливіше в приготуванні цієї страви — підібрати правильне і найсвіжіше м'ясо. З...

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Пропоную рецепт дуже смачного річного десерту — грушевий пиріг в карамельної заливці, в якому тонке пісочне тісто поєднується з соковитою грушею, карамельної заливкою і повітряної меренгою. опис приготування: Приготувати грушевий пиріг в карамельної заливці дуже просто, якщо слідувати покроков...

Гречка з курячою грудкою

Гречка з курячою грудкою

Хто б міг подумати, що навіть звичайна гречка може стати по-справжньому ситним і урочистим святковим блюдом? Я ось коли дізналася, так і полюбила цей рецепт приготування гречки з курячою грудкою! опис приготування: Це недорогий і простий рецепт, тому я з радістю вам зараз розповім, як приготув...

Суп з ячменем, яловичиною і помідорами

Суп з ячменем, яловичиною і помідорами

Рецепт приготування супу з яловичиною, цибулею, часником, морквою, картоплею, ячменем і помідорами. опис приготування: цей суп, насичений смаком, ідеальний для холодних зимових днів. оливкового масла— 2 Ст. ложки яловичини— 450 грам велика цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики морква— 2 штук...

Загул «угорський»

Загул «угорський»

Ситний і живильний гуляш - це дуже смачне блюдо, яке точно підкорить серця чоловіків (м'ясо для нього нарізають великими шматками). Розповідаю рецепт страви, як приготувати гуляш «Угорський». опис приготування: У різних рецептах можна зустріти різні поєднання овочів та їх пропорції. Цей рецепт...

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...

Слойки з заварним кремом

Слойки з заварним кремом

Повітряні слойки з листкового тіста з заварним кремом. Улюблені ласощі дітей. Відмінно підійдуть як десерт з чаєм або кавою. опис приготування: Слойки з заварним кремом. Раджу обов'язково побалувати себе і спробувати приготувати цю смачну випічку. Кількість інгредієнтів можна збільшити в 2-3 р...

Суп з сочевицею і буряком

Суп з сочевицею і буряком

Рецепт приготування супу з сочевицею, помідорами, приправами і листовим буряком. опис приготування: У великій каструлі з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, орегано, чебрець ...

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...

Солодкий перець з італійської приправою

Солодкий перець з італійської приправою

Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером. Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямоку...

Фруктові тістечка з мигдалем

Фруктові тістечка з мигдалем

Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...

Студень

Студень

Студень — традиційне блюдо східнослов'янських народів, особливо популярне в холодну пору року. опис приготування: Холодець - старовинне російське блюдо, без якого не обходилося жодне застілля. Традиційно холодець готували на Різдво і Хрещення, коли з настанням холодів починався забій худоби. ...

Солянка на реберцях

Солянка на реберцях

Ніколи не варила, на свій сором, збірну солянку і тут вирішила зварити. Як приготувати солянку на реберцях дізналася з однієї старої кулінарної книги, який вийшов рецепт "; на смак" вирішувати вам. опис приготування: Взагалі класичний рецепт приготування солянки виключає картоплю, але я ризикн...

Соус «Astoria»

Соус «Astoria»

Цей соус "; Асторія" користується популярністю в кухнях різних країн світу. Він чудово поєднується практично з будь-якими стравами і ідеально гармонує з овочами і м'ясом. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати соус "; Асторія ";, зверніть увагу на цей рецепт. Його можна ще зробит...

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Гриби, фаршировані фаршем та сиром

Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...