Рецепт Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Рецепт Шашлик зі свинини класичний з оцтом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік.

опис приготування:

м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі свинини виходить соковитим і ароматним. Блюдо відмінно підійде для природи, буде дуже смачно, навіть не сумнівайтеся!

  • Цибуля ріпчаста— 500 грам
  • Свинина— 1500 грам
  • оцет— 3 чайних ложки
  • спеції— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1/2 Ст. ложки
1 Для того щоб приготувати шашлик зі свинини з оцтом, необхідно спочатку промити і нарізати м'ясо на шматочки середньої величини. М'ясо повинно бути кімнатної температури, так що при необхідності його потрібно розморозити.

2 Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Лук необхідний для того, щоб збагатити м'ясо ароматом і смаком, а також додати соковитості і ніжності.

3 М'ясо необхідно засипати цибулею і спеціями, які повинні бути підготовлені заздалегідь. Спеції можете вибирати виходячи зі своїх смакових переваг. Далі заливаємо все оцтовим розчином (оцет потрібно буде розбавити з водою).

4 Все потрібно ретельно перемішати, а цибуля пом'яти, щоб він виділив сік. Миску з м'ясом накриваємо харчовою плівкою і залишаємо настоятися протягом декількох годин в холодильнику.

5 далі, коли м'ясо замаринується, його необхідно буде нанизати на шампури. Шматочки маємо так, щоб вони щільно сиділи.

6 Готуємо на вугіллі протягом 15-20 хвилин, постійно перевертаючи. Шашлик зі свинини класичний з оцтом готовий, смачного!

Подібні рецепти

Шашлик з телятини з оцтом

Легкий салат «Цезар» з анчоусами

Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...

Шашлик з оцтом і цибулею

Шашлик з оцтом і цибулею

Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...

Гуляш класичний зі свинини

Гуляш класичний зі свинини

Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...

Шашлик зі свинини в духовці

Шашлик зі свинини в духовці

В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання — як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо, і тепер розповім, що для цього потрібно опис приготування: Для приготування такого потворно смачного і апетитного страви не потрібно ...

Шашлик зі свинини в кефірі

Шашлик зі свинини в кефірі

Відкривається новий дачний сезон, значить — пора згадувати рецепти шашличків Ділюся своїм коханим. Шашлик зі свинини в кефірі виходить дивно м'яким, ніжним і соковитим — смакота. Спробуйте! опис приготування: Шашлик зі свинини в кефірі виходить неймовірно соковитим, смачним, апетитним, з дуже ...