Рецепт Солянка на реберцях
Ніколи не варила, на свій сором, збірну солянку і тут вирішила зварити. Як приготувати солянку на реберцях дізналася з однієї старої кулінарної книги, який вийшов рецепт "; на смак" вирішувати вам.
опис приготування:
Взагалі класичний рецепт приготування солянки виключає картоплю, але я ризикнула і мені сподобалося. Не бійтеся експериментувати! Смачного!
- Копчені свинячі реберця— 400 грам
- шинка— 250 грам
- Копчена ковбаса— 250 грам
- Солоні огірки— 10 штук
- Картопля— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Лавровий лист— 4-5 штук
- лимон— 1 штука
- Томатна паста— 4-5 Ст. ложок
- Банку чорних оливок без кісточок— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
Поки реберця варяться у нас є час зайнятися й іншими овочами. Картоплю потрібно вимити, почистити і нарізати кубиками. зачекайте, коли бульйон закипить і сміливо відправляйте в каструлю картоплю.
тепер, Його величність — цибуля, його теж потрібно почистити і дрібно нарізати. До речі цибулю в солянці дуже хороший і нарізаний півкільцями. Так що вибір за вами.
Після того, як ви визначилися як нарізати цибулю і навіть вже нарізали, потрібно розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити в ньому лук до золотистого кольору. Смажте на повільному вогні, постійно помішуючи, інакше замість цибулі ви отримаєте вуглинки. Обсмажену цибулю також повинен відправитися в каструлю до м'яса і картоплі.
А тепер приступаємо до моєї улюбленої частини, а саме, всі ті копченості, які ви приготували для солянки, потрібно дрібно нарізати на кубики і обсмажити на сковороді.
приблизно через 10-15 хвилин, до шинки і ковбаси додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще хвилин 5 і теж відправляємо в бульйон.
Наступні на черзі — солоні огірки, ріжемо їх або кубики, або соломкою і відправляємо до всіх інших продуктів в каструлю.
Берем банку оливок, Я поділяю їх на 2 частини. 1 частина ріжемо на кільця, а другу поки прибираємо в сторону. У бульйон трохи додаємо розсолу від оливок. для 3-4 хвилини до повної готовності, в солянку потрібно доповісти залишилися оливок, лавровий лист, а також перець і сіль. Ось такий рецепт приготування солянки на реберцях у нас вийшов.
Подібні рецепти
Домашня курка, фарширована яблуками і айвою
відмінне ласощі — шашлик з баранини на реберцях. Його зовсім неважко робити, головне красиво нарізати ребра. Приготуйте маринад, вугілля, а головне доручіть весь процес приготування чоловікам. опис приготування: Шашлик з баранини на реберцях маринують в оцті з цибулею, зеленню і майонезом 12-...
Гороховий суп на копчених реберцях
наваристий, густий супчик для всієї родини з апетитними і ароматними реберцями - відмінне перше блюдо на обід. Всім господаркам на замітку: рецепт приготування горохового супу на копчених реберцях. опис приготування: Я люблю готувати суп на свинячих реберцях. Тому варю його на воді, адже ребе...
Грибна солянка без капусти
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Грибна солянка з картоплею і сметаною
Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...