Рецепт Солодкий перець з італійської приправою
Рецепт приготування запеченого болгарського перцю з шинкою, петрушкою, лимонною цедрою і маслинами.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити з пергаментним папером.
Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямокутниками близько 7,5 см в довжину і 5 см в ширину, потім розрізати по діагоналі на 24 трикутника.
Викласти перець на підготовлений лист, полити 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати шкірою вниз в один шар і запікати від 15 до 20 хвилин. дати охолонути.
Тим часом в маленькій мисці змішати шинку, петрушку, маслини, масло, що залишилося, лимонну цедру, лимонний сік і червоний перець пластівцями. Викласти на кожен трикутник перцю приправу і подавати.
- красных болгарских перцев— 5 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- шинки— 60 грам
- свіжої петрушки— 1/2 склянки
- лимонної цедри— 1/2 чайних ложки
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
Зрізати вершину і підстава перцю, потім розрізати уздовж навпіл. видалити насіння. Нарізати перець прямокутниками близько 7,5 см в довжину і 5 см в ширину, потім розрізати по діагоналі на 24 трикутника.
Викласти перець на підготовлений лист, полити 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Впорядкувати шкірою вниз в один шар і запікати від 15 до 20 хвилин. дати охолонути.
Тим часом в маленькій мисці змішати шинку, петрушку, маслини, масло, що залишилося, лимонну цедру, лимонний сік і червоний перець пластівцями. Викласти на кожен трикутник перцю приправу і подавати.
Подібні рецепти
Яловичий стейк з цибулевої приправою
Рецепт приготування незвичайного фаршированого перцю з начинкою з кус-куса. опис приготування: Всі господині знають, як важко відшукати блюдо, яке було б корисним, смачним, красивим, та ще й готувалося б швидко. Чудеса в кулінарії трапляються. Знайомтеся з рецептом чудового фаршированого перцю...
Солодкий перець на зиму
Солодкий перець на зиму можна закочувати в банки, а можна готувати малими порціями і подавати відразу, як закуску. У рецепті пропорція якраз на кілька порцій. Збільште пропорцію для заготовок. опис приготування: Солодкий перець на зиму готувати треба з стиглих соковитих плодів. Томатну пасту м...
Солодкий перець з начинкою
Солодкий перець з начинкою я спробувала у своїх друзів-грибників. Куди вони тільки не додають гриби! Поєднання з болгарським перцем виявилося дуже навіть смачним. дуже! Ось спробуйте самі. опис приготування: Солодкий перець з начинкою за цим рецептом виходить ситним і соковитим. Курячий фарш з...
Хліб з італійської начинкою
Рецепт приготування смачної італійської випічки з начинкою з ніжного сиру, індички і квашеної капусти. Над-їстівне блюдо для справжніх гурманів! опис приготування: Розкачати тісто в 12×16 дюймовий прямокутник. Накрити основу поліетиленовою плівкою і залишити на 10-15 хвилин. видалити плівку. з...
Суп з калі, картоплею і італійської ковбасою
Рецепт приготування супу на курячому бульйоні з капустою калі, картоплею, цибулею, італійської ковбасою, молоком, вершками і орегано. опис приготування: Ніжний вершковий суп буде дуже доречним в холодну погоду. пучка капусти калі— 2 штуки червоних картоплин— 12 штук цибулина— 1 штука італійс...