Рецепт Холодець зі свинячих ніжок

Рецепт Холодець зі свинячих ніжок
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте!

опис приготування:

Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимочити, потім ножем пошкребти від нальоту, від жиру і бруду, щоб бульйон бути чистим і ароматним. Варіть холодець не менше 4 годин. Відокремте м'ясо від кісток, залийте бульйоном і остудіть в холодильнику.

  • свинячі ніжки— 2 штуки(великі)
  • стегенце курячий— 1 штука
  • крило куряче— 2-3 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Перець горошком чорний— 3-5 штук
  • сіль— За смаком
  • вода— 1 літр(приблизно)
Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 1 Приготуйте продукти для холодцю. Кількість води зазначено приблизно, важливо, щоб вода тільки покрила м'ясо повністю. Вимийте ретельно все м'ясо. Свинячі ніжки замочіть на годинку в воді, потім наскрібши ножем, щоб ніжки були чисті, без нальоту і бруду.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 2 Складіть в каструлю м'ясо, очищену цибулину (цілком або порізану на 4 частини). Спеції поки класти не потрібно, вони додаються в кінці варіння.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 3 Залийте м'ясо водою, щоб воно було повністю покрито +1 см. Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, варіть на дуже повільному вогні 4 годину.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 4 через 4 години потрібно посолити і додати спеції, перемішати.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 5 Обережно шумівкою дістаньте все м'ясо з холодцю, відокремте його від кісток. бульйон проваріть 10 хвилин зі спеціями. зливний. додайте часник.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 6 Розкладіть м'ясо по глибоких тарілочках, формах або просто судочки. Я часто роблю в формочках від тортів, тоді холодець має гарний рельєфний малюнок зверху.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 7 залийте бульйоном. Розподіліть по всьому тарілочках однаково і м'ясо, і бульйон. Поставте в холодильник на ніч.

Холодець зі свинячих ніжок - фото крок 8 Вранці переверніть холодець красивою стороною вгору. Щоб він легше витягувався, опустіть форму в гарячу воду на пару секунд. Смачного!

Подібні рецепти

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Холодець з баранячих ніжок

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...