Рецепт Загул «угорський»

Рецепт Загул «угорський»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 40 хв.
Ситний і живильний гуляш - це дуже смачне блюдо, яке точно підкорить серця чоловіків (м'ясо для нього нарізають великими шматками). Розповідаю рецепт страви, як приготувати гуляш «Угорський».

опис приготування:

У різних рецептах можна зустріти різні поєднання овочів та їх пропорції. Цей рецепт особливо гарний тим, що м'яса в ньому дуже багато і нарізається воно великими шматками. Гуляш можна приготувати з великою кількістю підливи. Його подають обов'язково гарячим, можна самостійно або з гарніром.

  • Курячий бульйон— 950 мілілітрів
  • желатин— 30 грам
  • Соняшникова олія— 30 мілілітрів
  • Яловичина без кісток— 1,25 кілограма
  • сіль, перець— За смаком
  • морква— 270 грам
  • селера— 85 грам(стебло)
  • Цибуля— 270 грам
  • Червоний перець— 220 грам
  • Угорська паприка— 55 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • рибний соус— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • чебрець— 2 штуки(гілочки)
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • картопля— 450 грам
  • Яблучний оцет— 1-2 Ст. ложок
  • петрушка— За смаком
1 У курячому бульйоні розмішайте желатин і залиште на деякий час. Вимийте яловичину без кісток і наріжте її крупно.

2 Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть м'ясо, посоліть і поперчіть його, обсмажуйте з кожного боку до появи скоринки (10 хвилин). Перекладіть м'ясо в тарілку, а після охолодження наріжте шматочками близько 5 сантиметрів.

3 Моркву очистіть і вимийте, наріжте її кубиками, картопля - невеликими шматочками. селера, перець і цибулю наріжте невеликими шматочками. Часник наріжте тонкими пластиками.

4 Поверніть сковороду на вогонь і викладіть спершу морква, через кілька хвилин додайте цибулю з селерою і перцем, сіль і poperčite, в самому кінці додайте часник.

5 Влийте на сковороду курячий бульйон (з zhelatinom), додати перець, соєвий і рибний соус, лавровий лист і чебрець. Перекладіть в жаротривку посуд.

6 Шматочки м'яса перекладіть в миску і змішайте з борошном, потім викладіть їх в форму з раніше приготованими овочами.

7 Надішліть форму в розігрітий до 150 градусів духовку на 90 хвилин, запікайте під закритою кришкою.

8 Дістаньте блюдо і видаліть селера, чебрець і лавровий лист. Додайте раніше очищений і подрібнений кубиком картопля. Поверніть в духовку і готуйте ще близько 1 годину.

9 Дістаньте гуляш і влийте оцет, варіть на слабкому вогні (на плиті) ще 15 хвилин. За смаком посоліть і поперчіть.

10 До столу подавайте гуляш гарячим, зі свіжої петрушкою.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Яловичина (загул)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...