Рецепт Загул «угорський»
Ситний і живильний гуляш - це дуже смачне блюдо, яке точно підкорить серця чоловіків (м'ясо для нього нарізають великими шматками). Розповідаю рецепт страви, як приготувати гуляш «Угорський».
опис приготування:
У різних рецептах можна зустріти різні поєднання овочів та їх пропорції. Цей рецепт особливо гарний тим, що м'яса в ньому дуже багато і нарізається воно великими шматками. Гуляш можна приготувати з великою кількістю підливи. Його подають обов'язково гарячим, можна самостійно або з гарніром.
- Курячий бульйон— 950 мілілітрів
- желатин— 30 грам
- Соняшникова олія— 30 мілілітрів
- Яловичина без кісток— 1,25 кілограма
- сіль, перець— За смаком
- морква— 270 грам
- селера— 85 грам(стебло)
- Цибуля— 270 грам
- Червоний перець— 220 грам
- Угорська паприка— 55 грам
- часник— 4 зубчики
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- рибний соус— 1 Ст. ложка
- Лавровий лист— 2 штуки
- чебрець— 2 штуки(гілочки)
- борошно— 2 Ст. ложки
- картопля— 450 грам
- Яблучний оцет— 1-2 Ст. ложок
- петрушка— За смаком
2 Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть м'ясо, посоліть і поперчіть його, обсмажуйте з кожного боку до появи скоринки (10 хвилин). Перекладіть м'ясо в тарілку, а після охолодження наріжте шматочками близько 5 сантиметрів.
3 Моркву очистіть і вимийте, наріжте її кубиками, картопля - невеликими шматочками. селера, перець і цибулю наріжте невеликими шматочками. Часник наріжте тонкими пластиками.
4 Поверніть сковороду на вогонь і викладіть спершу морква, через кілька хвилин додайте цибулю з селерою і перцем, сіль і poperčite, в самому кінці додайте часник.
5 Влийте на сковороду курячий бульйон (з zhelatinom), додати перець, соєвий і рибний соус, лавровий лист і чебрець. Перекладіть в жаротривку посуд.
6 Шматочки м'яса перекладіть в миску і змішайте з борошном, потім викладіть їх в форму з раніше приготованими овочами.
7 Надішліть форму в розігрітий до 150 градусів духовку на 90 хвилин, запікайте під закритою кришкою.
8 Дістаньте блюдо і видаліть селера, чебрець і лавровий лист. Додайте раніше очищений і подрібнений кубиком картопля. Поверніть в духовку і готуйте ще близько 1 годину.
9 Дістаньте гуляш і влийте оцет, варіть на слабкому вогні (на плиті) ще 15 хвилин. За смаком посоліть і поперчіть.
10 До столу подавайте гуляш гарячим, зі свіжої петрушкою.
Подібні рецепти
Яловичина (загул)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...