Рецепт Суп с потрохами
& Quot; Ех, щас б супчика, що вартості для!.." — мріяв Гліб Жеглов в знаменитому фільмі. А чого мріяти-то, якщо приготувати ароматний наваристий суп з потрухами зовсім нескладно? пробуємо!
опис приготування:
Секрет приготування дійсно смачного супу з потрохами — як не дивно це звучить, в самих потрохах:). З розморожених курячих напівфабрикатів супчик вийде смачний, НЕ Toth. А ось свіжий потрошок, куплений на ринку "; у бабусь" (а ще краще, придбаний по знайомству в якомусь фермерському господарстві) — тільки, що треба!
До складу ідеальної основи для такого супу входять дві курячих лапи, серце, пупок і крила. А ось печінку варити не рекомендую — бульйон вийде каламутним і може гірчити. Приблизна вага хорошого домашнього потрошка — 350-450 грамів. З такого виходить хороша "; сімейна" каструля супу.
Отже, класичний рецепт супу з потрохами — для любителів домашньої їжі!
- Потрошок куриный— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- Перець солодкий— 1 штука(опціонально)
- помідор— 1 штука(опціонально)
- Картопля— 2-3 штук(опціонально)
- локшина— За смаком
- сіль— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- Перець запашний горошком— 2-3 штук
Залить потрошок водой (приблизно 2 L), довести до кипіння, зняти піну, посолити, добавить специи и варить на медленном огне под крышкой.
Тем временем почистить и нарезать брусочками морковь.
Бульон закипел? Тогда добавьте в него очищенную от шелухи целую луковицу! Аромат у супа станет совершенно другим!
Теперь нужно почистить картофель и нарезать его небольшими кубиками.
селера — скибочками.
Отправить в суп картофель.
І морква. А тонко нарезанный болгарский перец и сельдерей — хвилин через 10 после картошки и моркови.
Закинуть в суп лапшу и хорошо перемешать. Пока суп будет медленно булькать под крышкой, подрібнити зелень.
Из готового супа вынуть лаврушку (и куриные лапы, если они у вас были — навар с них отменный, но есть не рекомендую). Розлити суп по тарілках, посыпать свежей зеленью и подавать на стол.
Ну как вам супчик, що вартості для?:)
Подібні рецепти
Морозиво з кавуна
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...