Рецепти muscleman.com.ua

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Солянка рибна

Солянка рибна

Рибну солянку можна приготувати з будь-якої риби декількох видів. Але найсмачніша вона виходить з додаванням філе червоної риби. Нехай це буде форель, лосось або сьомга - буде дуже смачно! опис приготування: Для наваристого бульйону його варять з хребта, голови і хвоста риби. Філе червоної ри...

Суп з яловичиною та овочами

Суп з яловичиною та овочами

Рецепт приготування супу з м'ясом яловичини, паприка, цибулею, морквою, селерою і картоплею. опис приготування: Цей суп готується в медленноварке. яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 Чайна ложка паприка— 2 чайних ложки часниковий порошок— 1/2 чайних ложки(або 2 зубчики часнику)...

Листковий салат з рибними консервами

Листковий салат з рибними консервами

Розповім вам сьогодні, як приготувати листковий салат з рибними консервами, або "; Легку Мімозу ";, як я його називаю. А легким цей салат є тому, що ні картоплі, ні рису в складі немає! опис приготування: головне, що можна сказати про це простому рецепті листкового салату з рибними консервами,...

Стручковая фасоль на зиму

Овочі з смаженим яйцем

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Грібовніца класична

Грібовніца класична

розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Соус Сальса

Соус Сальса

сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...

Зливи консервовані

Зливи консервовані

Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...

Шашлик з яловичих реберець

Шашлик з яловичих реберець

М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...

Суп-пюре из курицы

Суп-пюре из курицы

Нежный и бархатистый суп-пюре из курицы придется по вкусу всем без исключения: і дорослим, і дітям. Легкий и вкусный суп готовится очень просто и результат будет великолепным у любой хозяйки. опис приготування: Суп-пюре готовится чуточку дольше обычного куриного супа. Зато какой богатый, барха...

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Що може бути оригінального в такому знайомому нам блюді, як макарони з фрикадельками? Але якщо ми звернемося до європейської кухні, то знайдемо кілька унікальних варіантів. Обов'язково випробуйте цей! опис приготування: Коли ви подивіться, як приготувати спагетті з фрикадельками по-італійськи,...

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...

Гриби, тушковані з вершками

Гриби, тушковані з вершками

Всім любителям печериць присвячується! Існують сотні страв, приготованих з даних грибочків. Уявляю на ваш суд свій варіант тушкованих грибів з вершками. просто, швидко і дуже ситно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибів, тушкованих з вершками. Готується все дуже легк...

Хліб з вершковою глазур'ю

Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...

Свиняча вирізка на грилі

Свиняча вирізка на грилі

Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...

Хліб з гречаним борошном і насінням

Хліб з гречаним борошном і насінням

Ароматний домашній хліб з висівками, вівсяним борошном, насінням льону, гарбуза, кунжуту і соняшнику. У нього багатий склад і яскравий смак. Якщо любите домашню випічку, обов'язково приготуйте. опис приготування: Домашній хліб хороший тим, що можна підібрати компоненти на свій смак. Наприклад...

Гранола з яблуком

Гранола з яблуком

Якщо ви знайомі з рецептом гранола, знати його, що в неї додають пластівці, горіхи і сухофрукти. але виявляється, що можна спробувати і свіжі фрукти, тільки потрібно знати які. Дивіться і вчіться! опис приготування: Цей корисний сніданок або полуденок подобається дітям (на відміну від звичайно...