Рецепт Суп-пюре из курицы

Рецепт Суп-пюре из курицы
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Нежный и бархатистый суп-пюре из курицы придется по вкусу всем без исключения: і дорослим, і дітям. Легкий и вкусный суп готовится очень просто и результат будет великолепным у любой хозяйки.

опис приготування:

Суп-пюре готовится чуточку дольше обычного куриного супа. Зато какой богатый, бархатный и насыщенный вкус получается в итоге. Не вірите? Пропоную вам подивитися, как приготовить суп-пюре из курицы по этому рецепту. Нічого складного, процесс легкий, інгредієнти цілком доступні. А результат вас приємно здивує.

  • Куряча грудка— 1/2 штуки
  • морква— 1 штука(невелика)
  • селера кореневої— 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • Молоко або вершки— 100 мілілітрів
Суп-пюре из курицы - фото крок 1 Очистимо і помиємо овочі.

Суп-пюре из курицы - фото крок 2 Выкладываем куриную грудку с овощами в кастрюлю, заливаємо приблизно 1 литром воды и ставим на огонь.

Суп-пюре из курицы - фото крок 3 варимо хвилин 45-50.

Суп-пюре из курицы - фото крок 4 Вынимаем куриное мясо и овощи из бульона. Если грудка с косточкой, відокремлюємо м'ясо від кісток. И все вместе измельчаем блендером в кашицу.

Суп-пюре из курицы - фото крок 5 Подсушиваем-обжариваем муку до чуть кремового цвета на сковороде без добавления масла.

Суп-пюре из курицы - фото крок 6 Добавляем к муке немного куриного бульона, розмішуємо, щоб не було грудочок. Доводим до кипения и добавляем молоко или сливки. Знову доводимо до кипіння.

Суп-пюре из курицы - фото крок 7 И получившуюся смесь выливаем частями в массу из мяса и овощей. Доводим до нужной консистенции, додаємо сіль і спеції за смаком. По желанию суп можно еще раз прокипятить.

Суп-пюре из курицы - фото крок 8 Подаем суп-пюре с мелко нарезанной зеленью, с сухариками или молотыми орешками.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Суп «приземлився» (найпростіший рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...