Рецепт Свиняча вирізка на грилі
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте!
опис приготування:
Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави, які вам до душі. Я рекомендую не використовувати занадто інтенсивні добавки, щоб не перебити смак м'яса. Маринувати вирізку можна пару годин і після відправляти на гриль.
- свиняча вирізка— 600 грам
- Сік лимона— 2 Ст. ложки
- часник— 1-2 зубчиків
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Пропустіть через прес або натріть на тертці часник. Додайте сік лимона.
Влийте соєвий соус, додайте гірчицю.
Додайте за смаком перець і сіль.
Перемішайте маринад і розподіліть по м'ясу.
Загорніть вирізку в харчову плівку і залиште маринуватися на 2-3 годину. Можна залишити і на ніч.
Підготуйте мангал. Вугілля зберіть в центрі, щоб жар був інтенсивним.
Викладіть вирізку і смажте з усіх боків до рум'яної.
Після знизьте жар, розподіливши вугілля по всьому мангалу та млоїте до готовності.
Ніжна свиняча вирізка на грилі готова. Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...
Свиняча вирізка на сковороді
Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...
Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом
Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...