Рецепт Свиняча вирізка на грилі

Рецепт Свиняча вирізка на грилі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте!

опис приготування:

Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави, які вам до душі. Я рекомендую не використовувати занадто інтенсивні добавки, щоб не перебити смак м'яса. Маринувати вирізку можна пару годин і після відправляти на гриль.

  • свиняча вирізка— 600 грам
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Гірчиця в зернах— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Свиняча вирізка на грилі - фото крок 1 Вирізку вимийте і висушіть. Підготуйте всі інгредієнти для маринаду.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 2 Пропустіть через прес або натріть на тертці часник. Додайте сік лимона.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 3 Влийте соєвий соус, додайте гірчицю.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 4 Додайте за смаком перець і сіль.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 5 Перемішайте маринад і розподіліть по м'ясу.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 6 Загорніть вирізку в харчову плівку і залиште маринуватися на 2-3 годину. Можна залишити і на ніч.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 7 Підготуйте мангал. Вугілля зберіть в центрі, щоб жар був інтенсивним.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 8 Викладіть вирізку і смажте з усіх боків до рум'яної.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 9 Після знизьте жар, розподіливши вугілля по всьому мангалу та млоїте до готовності.

Свиняча вирізка на грилі - фото крок 10 Ніжна свиняча вирізка на грилі готова. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована свиняча вирізка

Вирізка свиняча смажена

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Свиняча вирізка на сковороді

Свиняча вирізка на сковороді

Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...